Estetică pură

Geberit AquaClean Sela – un vas WC cu funcţia de bideu inclusă de ultimă generaţie

Vasul WC cu funcţia de bideu inclusă a fost inventat de elveţianul Hans Maurer, la sfârşitul anilor 1950. Iniţial, modelele erau încă mari, greoaie şi considerate la prima vedere ca fiind vase WC neobişnuite. A fost imediat clar chiar şi pentru cei „neiniţiaţi” că trebuiau să aibă funcţii suplimentare – oricare ar fi fost acestea.

Astăzi, la aproximativ şaizeci de ani de la lansarea primului model, formele masive şi racordurile vizibile sunt istorie. Pe de o parte, acest lucru a devenit posibil deoarece tehnologia de comandă ocupă mult mai puţin spaţiu datorită miniaturizării sistemului electronic. Pe de altă parte, şi în baie a avut loc o regândire în ceea ce priveşte mobilierul şi designul. Accentul este pus pe un design atemporal, elegant şi pe tehnologia integrată. De asemenea, racordurile pentru electricitate şi apă sunt instalate în aşa fel încât vasele WC cu funcţia de bideu inclusă aproape că nu mai pot fi recunoscute ca atare. La prima vedere, vasele WC cu funcţia de bideu inclusă de astăzi arată ca nişte vase WC obişnuite, dar la a doua vedere, impresionează prin funcţiile deosebite, cum ar fi braţul duşului, încălzirea colacului-WC sau unitatea de purificare a aerului.

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie