Investiţie în viitor

O baie pentru toate situaţiile de viaţă

O baie nouă ar trebui să poată îndeplini cerinţele în schimbare timp de aproximativ 25 de ani. Prin urmare, proiectarea în perspectivă este importantă. Iată o listă de verificare:

Asiguraţi racorduri la reţea
Electricitatea în baie este mai importantă ca niciodată. Cu un racord la reţea la locul potrivit, se poate monta ulterior o unitate de purificare a aerului sau un vas WC cu funcţia de bideu inclusă.

Intrare fără trepte în duş
Duşuri fără cădiţă sunt discrete şi fac ca baia să fie mai mare din punct de vedere vizual – şi mai sigură. Ideal pentru tineri şi bătrâni.

Vas WC suspendat
În cazul în care mobilierul pentru baie şi vasul WC sunt suspendate, pardoseala de dedesubt este uşor de curăţat. În plus, un vas WC suspendat poate fi instalat la o înălţime individuală de aşezare. La unele modele, înălţimea poate fi reglată ulterior.

Sifon încastrat
Sifonul sub lavoar este deranjant atunci când utilizatorul stă pe un taburet sau chiar într-un scaun cu rotile în faţa lavoarului. Cu sifoanele încastrate, această barieră este eliminată.

Acordaţi atenţie dimensiunilor
Fie că aveţi un copil mic în braţe sau un scaun cu rotile, uşile şi pasajele trebuie să fie suficient de late. Atunci când proiectaţi mobilierul pentru baie, este important să vă asiguraţi că obiectele necesare zilnic sunt la îndemână.

Prindere sigură pentru barele de sprijin
Elementele de instalare din spatele faianţei au o capacitate portantă enormă. Cel mai bine este să instalaţi plăci de montaj stabile în punctele critice – cum ar fi vasul WC sau duşul – chiar de la început. Acest lucru nu costă prea mult şi, dacă este necesar, de acestea pot fi ataşate bare de sprijin şi de susţinere fără a face modificări structurale. Important: păstraţi documentele de proiectare în siguranţă.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie