Mai puţin gunoi în baie

În medie, europenii produc 480 de kilograme de deşeuri în fiecare an. Categoric prea mult. Dar vestea bună este că 47 % din deşeuri sunt reciclate sau compostate – iar tendinţa este în creştere (sursa: euronews.com). Chiar dacă se pot recicla din ce în ce mai multe deşeuri, obiectivul ar fi acela de a reduce producţia de deşeuri pe cap de locuitor. Conform Geberit, vă oferim mai jos cinci sfaturi pentru mai puţine deşeuri în baie.

O baie cu vas WC cu funcţia de bideu inclusă
Vă rugăm să selectaţi punctul de informaţii din imagine…

Dacă doriţi să evitaţi gunoiul în baie, ar trebui să vă gândiţi, de exemplu, la următoarele aspecte:

  • De ce am nevoie cu adevărat în baie? Nu toate articolele prezentate într-o reclamă trebuie cumpărate automat, iar unele lucruri le puteţi face chiar dvs. De exemplu, săpunurile făcute în casă sunt în prezent foarte populare şi nu sunt greu de realizat.
  • Ce alternative există pentru a reduce utilizarea produselor clasice de igienă feminină, cum ar fi tampoanele şi absorbantele?
  • Poate că un vas WC cu funcţia de bideu inclusă ar merita să fie luat în considerare? Pe lângămai mult confort atunci când mergeţi la toaletă se poate economisi totodată şi hârtie igienică.

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie