Mobilier pentru baie, de calitate

Umiditatea din baie poate afecta gravmobilierul pentru baie. Acest lucru poate duce la umflarea lemnului. Consecinţa: mobilierul arată inestetic, iar sertarele şi uşile nu mai funcţionează fără probleme. Câteva caracteristici de calitate asigură o utilizare de lungă durată a mobilierului. Cheia fericirii: foi din materiale rezistente la umiditate şi o suprafaţă solidă.

Mobilierul pentru baie este expus la umiditate zi de zi. Conform motto-ului „Când cumpăraţi lucruri ieftine, cumpăraţi de două ori”, materialul trebuie să fie bine ales. În cazul mobilierului ieftin, placa din aşchii de lemn este adesea brută sau nu este protejată suficient împotriva umezelii. Acestea pot absorbi umezeala din baie şi se pot umfla. Rezultatul sunt suprafeţele inestetice şi crăpate, precum şi uşile şi sertarele care nu se mai închid bine.

Soluţia poate fi mobilierul pentru baie realizat din plăci de material rezistent la umiditate. Testele efectuate în laboratorul de testare Geberit arată în mod clar diferenţa. Prin urmare, se folosesc materiale din lemn rezistente la umiditate, care nu sunt afectate de stropii de apă şi de umezeală.

Neted şi rezistent la zgârieturi

O suprafaţă rezistentă este, de asemenea, importantă. Multe piese ieftine de mobilier pentru baie sunt acoperite cu o folie subţire, ieftină, care este sensibilă la rutina zilnică din baie. Geberit foloseşte folii groase de înaltă calitate, care sunt superioare suprafeţelor din melamină. În principiu, mobilierul cu suprafeţe rezistente din melamină este, de asemenea, o alegere bună. Melamina este o hârtie presată cu răşină sintetică care este extrem de rezistentă la zgârieturi şi, de asemenea, impermeabile. Dar lacurile bune au şi ele avantajele lor: acestea acoperă complet piesele de mobilier, aderă permanent la material şi, în special lacurile lucioase, oferă un efect de profunzime prin reflexii. Dacă ţineţi cont de aceste aspecte, mobilierul pentru baie contribuie la calitatea vieţii.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie