Petele în baie cauzate de vopseaua de păr şi decolorant

Activați conținutul video Geberit

Setările dvs. actuale de confidențialitate nu permit utilizarea acestui conținut. Doriți să activați modulele cookie din categoria „Confort/Analiză”? Găsiți mai multe informații în Declarația de confidențialitate.

Cu petele din baie – Geberit ştie ce este de făcut Marianne Krüger, maistru în chimie industrială, explică ce pete inestetice din baie pot fi cauzate de produsele de vopsire şi decolorare a părului şi cum se poate evita fixarea acestora.

Atunci când vă vopsiţi sau vă decoloraţi părul, ceva poate merge prost. Produsele de vopsire sau de decolorare conţin adesea substanţe chimice, cum ar fi peroxidul de hidrogen. Acestea pot coroda rapid suprafeţele lăcuite ale mobilierului pentru baie sau chiar şi materialele plastice, cum ar fi capacele WC, şi pot provoca pete inestetice. Marianne Krüger oferă sfaturi despre ce trebuie să faceţi dacă se întâmplă acest lucru.

Aflaţi mai multe despre seria „ Despre petele în baie, Geberit ştie ce să facă”:

Partea a 2-a: Petele din baie cauzate de detergenţii pentru igienă şi baie
Partea a 3-a: Petele din baie cauzate de ojă şi dizolvant pentru ojă
Partea a 4-a: Petele din baie cauzate de depunerile de calcar şi silicat
Partea a 5-a: Petele din baie cauzate de detergenţii şi tabletele de curăţare a WC-urilor

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie