Subiectul tabu al mersului la toaletă

Înainte de inventarea vasului WC cu spălare în secolul al XVIII-lea, oamenii obişnuiau să îşi facă nevoile aproape oriunde în afara casei – complet necomplicat şi fără ruşine. Abia în secolul al XX-lea, instalarea vaselor WC în interiorul propriilor patru pereţi a devenit din ce în ce mai frecventă. Până atunci, toaletele private erau rezervate doar unei elite mai restrânse. Cu cât mersul la toaletă a devenit mai privat, cu atât mai reţinuţi au devenit oameni când vine vorba de „treaba mare”. Atât de mult încât în zilele noastre, unora le este ruşine chiar să pună hârtia igienică pe banda rulantă de la casa de marcat din supermarket sau să o ducă acasă sub braţ.

Femeie în baie

Cel mai bine este acasă

Există un mare disconfort că cineva ar putea observa reziduurile lăsate în urmă sau mirosurile neplăcute. Aşa că, de multe ori, ne ţinem la serviciu până la seara pentru a merge la toaletă doar între cei patru pereţi ai noştri. Acest lucru coincide cu rezultatele unui sondaj numit Forsa, care este reprezentativ. 69 % dintre respondenţi au declarat că preferă să facă treaba mare acasă. Sentimentul de familiaritate cu mediul înconjurător joacă un rol decisiv în acest caz. Potrivit lui Nick Haslam, profesor de psihologie australian, tot ceea ce simţim şi gândim are un efect direct asupra corpului nostru – şi, prin urmare, şi asupra mersului la toaletă. Şi pentru că ne simţim în siguranţă şi confortabil acasă, intestinele se relaxează. În consecinţă, apare nevoia de a merge la toaletă.

Odă pentru vasul WC

V-aţi uitat vreodată cu atenţie la vasul dvs. WC? Probabil că nu. Păcat, într-adevăr. O astfel de invenţie semnificativă merită mult mai multă atenţie. La urma urmei, vasele WC sunt tovarăşii noştri de zi cu zi şi au o influenţă directă asupra stării noastre de bine. În prezent, pe lângă modelele convenţionale de vas WC, există şi modele cufuncţie de duş integrată şi unitate de purificare a aerului. Acest lucru vă catapultează într-o nouă dimensiune a curăţeniei şi a bunăstării după folosirea toaletei.

* Rezultatul sondajului Forsa realizat pentru Geberit privind utilizarea toaletei de către germani.

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie