Tehnologia creează spaţiu

Reducerea la strictul necesar datorită mobilierului de baie care optimizează spaţiul

Mulţi oameni îşi doresc să trăiască cu o amprentă redusă. Oamenii reduc în mod conştient consumul şi mobilitatea. Între timp, ideile de locuit care promit o amprentă ecologică mai mică fac vâlvă prin intermediul cuvintelor-cheie precum „traăire micro” şi „case micuțe”. „Mai puţin înseamnă mai mult” este motto-ul: mai puţin spaţiu, da, dar în niciun caz o calitate mai redusă a vieţii.

Reducerea la esenţial a ajuns în arhitectură – şi mai ales în proiectarea băilor: „mai puţin înseamnă mai mult” înseamnă aici că, datorită soluţiilor de economisire a spaţiului, chiar şi băile mici promit cel mai mare confort posibil şi creează atmosferă. Cheia constă în tehnologia peretelui frontal: din ce în ce mai multe componente tehnice sunt montate astfel încât să nu mai fie vizibile. Ceea ce rămâne la vedere captivează prin eleganţa de calitate superioară şi operabilitatea simplă, în spiritul „mai puţin înseamnă mai mult”.

Şi încă ceva: nu se poate răspunde fără echivoc la întrebarea ce se înţelege prin „Trăire Micro ”: În Europa Centrală se vorbeşte de „locuire la scară mică” şi se referă la gospodării de o singură persoană cu o suprafaţă de maximum 30 m². În Japonia, unde se găsesc chiar şi „Pods” (mici camere de dormit) de mai puţin de 6 m², probabil că nu mai rămâne decât un zâmbet obosit.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie