Lucrul bine proiectat este pe jumătate curăţat

O baie bine proiectată facilitează curăţenia

Chiar şi în faza de proiectare, constructorii decid dacă o baie va fi uşor de curăţat. Este adevărat că designul şic este important în baie. Dar pentru utilizator, curăţenia este şi mai importantă.

Proiectare simplă a spaţiului
Băile ar trebui să aibă cât mai puţine colţuri şi coturi posibil. Astfel, curăţarea se poate face rapid şi eficient. Instalaţiile în spatele unui perete frontal sunt ideale, astfel încât magneţii clasici de praf, cum ar fi rezervorul, conductele şi cablurile, să dispară în spatele peretelui.

Evitaţi rosturile
Cu cât plăcile de faianţă sunt mai mari, cu atât sunt mai uşor de curăţat. Şi cu cât există mai puţine rosturi, cu atât mai mici sunt şansele să se acumuleze murdărie, stropi de urină şi agenţi patogeni.

Fericit fără margini
Depunerile de calcar fac ca suprafaţa vasului de ceramică WC să fie aspră şi, prin urmare, foarte greu de curăţat. Depunerile au un aspect neigienic, iar murdăria se lipeşte de acestea. Prin urmare: cu cât suprafaţa este mai simplă şi mai continuă, cu atât este mai uşor de curăţat vasul ceramic. Vasele WC moderne nu au margine de spălare şi lavoarele sunt, de asemenea, disponibile fără orificiu de preaplin.

Suspendat frumos
În cazul în care mobilierul pentru baie şi vasul WC sunt suspendate, există un spaţiu liber dedesubt care este uşor de curăţat. O distanţă de aproximativ 15 cm între pardoseală şi marginea inferioară a vasului WC sau a mobilierului este ideală. Acest lucru vă permite să ştergeţi perfect dedesubt cu un mop şi altele asemenea.

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie