Unde să punem toate lucrurile?

Unde trebuie să stea periuţa de dinţi? Cum fac ordine în baie şi cum păstrez lucrurile de uz zilnic la îndemână? Acestea sunt întrebări importante care îi privesc pe dezvoltatorii noştri de produse. Am făcut testul practic. Două bloggeriţe ne arată unde depozitează în mod ideal ustensilele de baie importante, cum ar fi produsele de îngrijire, periuţele de dinţi şi altele. Şi fac acest lucru în aşa fel încât spaţiul disponibil să fie suficient pentru întreaga familie şi ordinea şi structura să prevaleze în mobilierul pentru baie chiar şi atunci când sunt mai multe persoane în casă.

Dulapuri cu oglindă Geberit Option

Activați conținutul video Geberit

Trebuie să fie practic

Denise Colquhoun, expertă în ordine, pe blogul ei „Fräulein Ordnung” ne arată unde ar pune cele mai importante lucruri din baie. Crezul ei: trebuie să fie practic, dar trebuie să arate şi bine. Aşadar, totul merge acolo unde este bine depozitat din punct de vedere estetic în dulapul cu oglindă şi în mobilierul pentru baie. În acest fel, familia ei are totul la îndemână.

Activați conținutul video Geberit

Produsele de înfrumuseţare în centrul atenţiei

Pentru beauty blogger-ul Steffi Hidber lucrurile sunt clare: nu trebuie să fie doar practic, ci trebuie şi să arate bine. Gelurile de duş, de exemplu, sunt foarte practice, dar nu şi decorative. Acestea merg în dulap, dar dischetele de bumbac arată şic într-un recipient şi sunt expuse. Aşa își indeplinesc mai mult scopul decorativ.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie