Geberit BIM Conectați-vă și proiectați

Date inteligente pentru proiectare digitală

Pentru a sprijini procesul de proiectare a instalaţiilor tehnice ale clădirilor, Geberit oferă, pe lângă datele CAD convenţionale, şi date BIM specifice producătorului şi instrumente inteligente. Obiectele Geberit BIM constau în modele 3D parametrice care conţin metainformaţii specifice fiecărui articol. Astfel, proiectarea digitală a serviciilor de construcţii cu produse Geberit în software-ul de proiectare Autodesk® Revit® este mult mai uşoară, de la modelul virtual al clădirii până la lista de materiale.

Noul Geberit BIM plug-in

În noua versiune de Geberit BIM plug-in, toate instrumentele Geberit BIM sunt combinate într-o singură aplicaţie centrală. Pe lângă o interfaţă cu utilizatorul nou concepută, plug-in-ul Geberit BIM oferă, de asemenea, multe funcţii noi şi utile care simplifică semnificativ procesul de proiectare.

Date Geberit BIM pentru Autodesk® Revit®

Noile caracteristici:

  • Catalog: acces la obiectele BIM curente
  • Căutarea produselor prin intermediul unui cod de articol Geberit
  • Link direct către catalogul online Geberit
  • Asistenţi:
    • Numerotarea conductelor pentru prefabricare
    • Împarțirea în segmente de țeavă de lungimea dorită
    • Atribuirea de etichete segmentelor de țeavă

Scurtă prezentare a plug-in-ului Geberit BIM

Viitorul se întâmplă în fiecare zi – BIM ACUM

Download

Pentru informaţii despre actualizări, avem nevoie de datele dvs. de contact.

nume și prenume*

companie*

e-mail

Țara*

Geberit SRL va utiliza adresa de e-mail pe care aţi furnizat-o anterior pentru a vă informa în viitor prin e-mail despre propriile oferte similare. Puteţi să vă opuneţi în orice moment acestei utilizări contactând Geberit SRL, în special prin intermediul datelor de contact indicate în caseta tehnică (drepturi de autor), fără a suporta alte costuri în afara celor de transmisie în conformitate cu tarifele de bază.