Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok
Geberit Romania

Aplicația Geberit Control

Configurare inteligentă cu ajutorul telefonului mobil

Aplicația facilitează configurarea produselor utilizând propriul smartphone sau tabletă, fără a necesita dispozitive suplimentare (Geberit Service Handy). Noua aplicație Geberit Control este disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru cele Android. În viitor, va facilita comunicarea și configurarea tuturor controalelor Geberit. Acesta a fost lansată oficial împreună cu noile controale de spălare a pisoarelor ascunse și expuse în iulie 2021.

Prezentare generală a funcționalităților aplicației Geberit Control:

  • Geberit Control App
  • Siguranța este importantă pentru noi: în viitor, toate comenzile Geberit vor fi protejate prin parolă împotriva accesului neautorizat. Înregistrarea utilizatorului este obligatorie pentru utilizarea nerestricționată a aplicației Geberit Control și protecția prin parolă (a controlului Geberit). Utilizatorul se înregistrează o dată și primește ID-ul personal Geberit.
  • Configurarea dispozitivului și setarea programelor și parametrilor doriți. Configurările dispozitivului pot fi salvate și transferate pe alte dispozitive.
  • Dispozitivele (de ex. Comenzile de spălare a pisoarelor și WC-urilor, precum și robinetele pentru lavoar) pot fi grupate în funcție de camera de baie.
  • Datele înregistrate (de exemplu, numărul de utilizări sau flush-uri) pot fi salvate ca statistici și exportate cu ușurință.
  • Activarea modului de curățare și spălarea pisoarului.
  • Transferul autorizațiilor utilizatorilor către terți, astfel încât aceștia să aibă acces restricționat sau nerestricționat la control.
  • Autorizațiile utilizatorilor pot fi transferate către terți ca acces complet și parțial (este posibil doar modul de curățare). Receptorul necesită, de asemenea, un ID Geberit pentru acces complet.