Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok
Geberit Romania

Geberit ProApp

Aplicaţia pentru smartphones Android şi iOS

Toate funcţiile App per ansamblu

Geberit ProApp

Catalogul produselor

Mereu disponibil şi apelabil în orice moment

Răsfoiţi simplu şi rapid întregul catalog şi aflaţi imediat informaţiile despre produse, instrucţiunile de montaj etc.

Catalogul pieselor de schimb

Rapid la piesa de schimb corectă

Întreg catalogul de piese de schimb este disponibil în orice moment. Găsiţi rapid piesele de schimb adecvate şi le puteţi comanda direct.

Scanner pentru cod de bare şi cod QR

Informaţii despre produs identificate rapid

Prin scanarea codului QR şi a codului de bară se ajunge direct la informaţii despre produs precum instrucţiunile pentru montaj, vederea de ansamblu asupra pieselor de schimb sau alte descrieri ale produselor.

Identificator de produse

Cunoaşte tot din 1964

Printr-un singur gest, cu ajutorul funcţiei de identificare a produsului aflaţi ce model de rezervor încastrat este montat în perete. Pot fi identificate toate modelele de rezervoare încastrate din 1964 şi până în prezent. Introduceţi doar câteva caracteristici tipice ale produsului. Odată identificat, puteţi apela şi comanda direct în Geberit ProApp toate piesele de schimb sau seturile de transformare pentru rezervorul încastrat.

Film de instalare

Montaj simplu şi corect

Dând un simplu clic pe canalul YouTube al Geberit puteţi viziona filme de instalare şi de funcţionare.

  • Geberit ProApp pentru smartphones Android şi iOS

În viitor, tot ce e disponibil la Geberit va fi accesibil pentru profesionişti şi de pe propriul telefon. Acest lucru este posibil cu noua aplicaţie Geberit ProApp pentru smartphones, care vine în sprijinul instalatorilor cu informaţii utile şi sfaturi ajutătoare.

Caracteristică esenţială: Identificator pentru produse – toate rezervoarele încastrate începând din 1964

Printr-un singur gest, cu ajutorul funcţiei de identificare a produsului din Geberit ProApp aflaţi ce model de rezervor încastrat este montat în peretele din faţa dumneavoastră. Pot fi identificate toate modelele de rezervoare încastrate din 1964 şi până în prezent. Odată identificat, puteţi apela direct în Geberit ProApp toate piesele de schimb sau seturile de transformare pentru rezervorul încastrat.