Geberit WC System: Drept de retur în termen de 6 luni în cazul în care există nemulţumiri cu privire la performanţa de spălare

Vas WC Acanto cu TurboFlush şi clapetă de acţionare Sigma70 în nuanţa roşu auriu

Geberit WC System achiziționat de dvs. este format din combinaţia dintre rezervorul încastrat Geberit şi vasul WC Geberit Acanto cu TurboFlush. Acesta este acoperit de dreptul de retur în termen de 6 luni oferit de Geberit dacă aveţi nemulţumiri referitoare la performanţele de spălare.

Sunt disponibile informaţii suplimentare aici: Termenii şi condiţiile Geberit pentru dreptul de retur în termen de 6 luni  (36 KB)

Datele dvs. personale

Titlu*
Prenume*

Nume*

Companie

Strada şi numărul*

Cod poştal*

Oraş/Localitate*

E-mail*

Număr de telefon

Detalii despre achiziție

Firma de unde au fost achiziționate produsele*

Numele străzii*

Cod poştal*

Oraş/Localitate*

Drept de retur în termen de 6 luni în cazul în care aveţi nemulţumiri

Puteţi afla numărul de articol al obiectului dvs. sanitar din ceramică Geberit întrebând instalatorul sau consultând catalogul online de produse Geberit. Codul articolului trebuie să fie în următorul format: 123.456.78.9 (exemplu).

Cod articol*

Data achiziției*

Factura
Încărcaţi o copie a facturii complete (dimensiunea maximă a fişierului: 5 MB).

Geberit SRL va utiliza adresa de e-mail pe care aţi furnizat-o anterior pentru a vă informa în viitor prin e-mail despre propriile oferte similare. Puteţi să vă opuneţi în orice moment acestei utilizări contactând Geberit SRL, în special prin intermediul datelor de contact indicate în caseta tehnică (drepturi de autor), fără a suporta alte costuri în afara celor de transmisie în conformitate cu tarifele de bază.

Notă: datele dvs. sunt colectate numai în scopuri de garanţie şi nu vor fi transmise unor terţe părţi.