Geberit ProAplicaţia pentru Android şi iOS

Comercianţii pot avea la îndemână şi pe telefonul mobil tot ceea ce oferă Geberit. Acest lucru este posibil cu Geberit Pro pentru smartphone-uri, care vine în sprijinul instalatorilor cu o mulţime de informaţii utile şi sfaturi ajutătoare.

Toate funcţiile App per ansamblu

Identificator de produse

Cunoaşte toate rezervoarele încastrate din 1964 şi sistemele de comandă a spălării pentru pisoar din 1983.

Printr-un singur gest, cu ajutorul identificatorului de produse aflaţi ce model de rezervor încastrat este montat în perete. Pot fi identificate toate modelele de rezervoare încastrate Geberit din 1964 şi până în prezent. Odată identificat, puteţi apela şi comanda direct în Geberit Pro toate piesele de schimb sau seturile de transformare pentru rezervor încastrat.

Scaner

Prin scanarea codului QR şi a codului de bare se ajunge direct la informaţii despre produs precum instrucţiunile pentru montaj, vederea de ansamblu asupra pieselor de schimb sau alte descrieri ale produselor.

Catalogul produselor

Mereu disponibil şi apelabil în orice moment. Răsfoiţi simplu şi rapid întregul catalog şi aflaţi imediat informaţiile despre produse, instrucţiunile pentru montaj etc.

Piese de schimb

Găsiţi mai repede piesa de schimb potrivită. Întregul catalog de piese de schimb Geberit vă este disponibil în orice moment. Găsiţi rapid piesele de schimb adecvate şi le puteţi comanda cu numărul de piesă de schimb.

Marcaje

Setaţi-vă propriile marcaje. Acum puteţi accesa rapid şi uşor conţinutul utilizat frecvent, cum ar fi produse, documente sau videoclipuri, prin intermediul marcajelor pe care le-aţi setat.

Caracteristică esenţială: Identificatorul de produse – toate rezervoarele încastrate începând cu 1964 şi sistemele de comandă a spălării pentru pisoar începând cu 1983

Cu doar câteva atingeri, instalatorul poate folosi identificatorul de produse pentru a afla ce rezervor încastrat mai vechi sau sistem de comandă a spălării pentru pisoar se află în perete. Pot fi identificate toate modelele de rezervoare încastrate Geberit din 1964 şi sistemele de comandă a spălării pentru pisoar din 1983. Utilizatorul introduce pur şi simplu caracteristicile tipice ale produsului. Odată identificat, puteţi apela direct în aplicaţie toate piesele de schimb sau seturile de transformare.