Sisteme de instalare şi sisteme de spălarecu montare în perete

Când este vorba despre instalarea simplă şi sigură a vaselor WC suspendate, a lavoarelor de baie, a dulapurilor de baie sau a duşurilor, este esenţial să vă asiguraţi că în spatele peretelui sunt amplasate elementele de instalare şi componentele de sistem potrivite de la Geberit. Pornind de la componentele perfect adaptate ale sistemelor noastre de instalare în perete, cum ar fi Geberit Duofix, Geberit Kombifix, rezervoare încastrate şi expuse, precum şi valve de umplere şi de golire, puteţi crea soluţii personalizate pentru aproape orice sarcină de construcţie în faţa peretelui. Elementele sofisticate şi fiabile pentru intalare în spatele peretelui permit realizarea unor instalaţii sanitare simple în baie.

De ce să alegeţi o instalaţie Geberit în perete?

Libertate maximă de proiectare

Aplicaţii versatile pentru construcţii cu pereţi uşori, construcţii cu pereţi solizi sau prefabricate.

Instalare economică

Mijloacele de instalare şi instalarea în mare parte fără scule, ca să nu mai vorbim de accesibilitatea uşoară.

Calitate excepţională

Siguranţă statică şi faptul că îndeplineşte cerinţele structurale pentru toate tipurile de instalaţii.

Siguranţa proiectării

Fiabilitatea materialelor şi a costurilor datorită instrumentului de proiectare Geberit ProPlanner.

Geberit Duofix: instalare simplă şi universală în construcţii cu pereţi uşori

Sisteme de instalare Geberit Duofix

Utilizat ca sistem sau ca element individual montat în spatele peretelui, Geberit Duofix deschide o lume nouă de opţiuni de design pentru clădiri noi şi renovări. Împreună cu şinele și stâlpii de montaj din gama, aceste elemente pot fi utilizate pentru a crea instalaţii complete, statice şi portante, pentru pereţi falşi şi pereţi despărţitori, inclusiv panouri cu plăci de faianţă – toate acestea rapid şi fără scule la faţa locului. Acestea permit aranjarea dupa voie a diferitelor obiecte sanitare. Graţie tehnologiei telescopice, înălţimea camerei poate fi ajustată fără tăierea profilelor. Stâlpii sunt înşurubati fără scule în şina din tavan şi apoi fixati în profilul de pardoseală. Capul de stâlp pivotant se adaptează automat la acoperişurile înclinate, permiţând o instalare uşoară chiar şi în aceste spaţii. Asigură, de asemenea, şi o izolare fonică optimă a sunetului între peretele fals şi peretele solid.

Descoperiţi Geberit Duofix

De ce să alegeţi un rezervor Geberit?

Disponibilitate a pieselor de schimb timp de 50 de ani

Funcţia de spălare a rezervorului WC încastrat este asigurată pentru o perioadă lungă de timp datorită disponibilităţii pieselor de schimb.

Calitate excepţională

Rezervorul fără sudură, dintr-o singură bucată, fabricat din HDPE durabil, este testat riguros pentru etanşeitate.

Instalare uşoară şi fiabilă

Rutinele dovedite şi conexiunile simple, cum ar fi racordul de apă potabilă, permit o instalare fără erori şi fără scule.

Aplicaţii adaptabile

Practic, toate domeniile de utilizare şi condiţiile de construcţie sunt acoperite cu ajutorul diferitelor înălţimi de instalare.

Rezervoare încastrate Geberit: Standardul pentru instalaţiile sanitare

Element Geberit Duofix cu rezervor încastrat Sigma

Rezervoarele încastrate Geberit stabilesc standarde în ceea ce priveşte fiabilitatea şi durabilitatea, asigurând în plus o instalare sigură, flexibilă şi cu economie de timp. Geberit oferă produse potrivite pentru aproape orice situaţie de construcţie, precum şi pentru diferite înălţimi de construcţie. Accesul la rezervor este uşor prin intermediul deschiderii de întreţinere din clapeta de acţionare. Acest lucru face ca lucrările de întreţinere sau înlocuire a pieselor să fie extrem de simple. Mulţumită disponibilităţii pe termen lung a pieselor de schimb Geberit, chiar şi rezervoarele vechi pot fi renovate şi echipate cu tehnica de spălare care vă ajută să economisiţi apă. Elementele de instalare ale rezervoarelor încastrate sunt certificate pentru protecţie împotriva incendiilor, izolare acustică, protecţie contra umezelii şi anti-statică. În sectorul contractual, aceste elemente pot fi utilizate fără probleme şi în procesele de prefabricare industrială.

Descoperiţi rezervoarele noastre încastrate

De ce să alegeţi valvele Geberit de umplere şi de golire?

Uşor de instalat

Contaţi pe o instalare simplă şi precisă şi pe opţiuni extinse de setare pentru volum de spălare şi performanţă.

Robust

Rezistent la murdărie datorită unui concept de filtrare a apei care a fost încercat şi testat de milioane de ori, ca şi în cazul valvei de umplere Unifill tip 380.

Compatibilitate retroactivă

Valvele de umplere şi de golire sunt compatibile cu rezervoarele anterioare pentru o perioadă de până la 50 de ani.

Sustenabil

Posibilitatea de a seta volumul de spălare adecvat şi utilizarea plasticului reciclat reprezintă un angajament clar faţă de sustenabilitate.

Tipul 212: Valva de golire pentru toate rezervoarele

Valvă de golire Geberit tip 212

Valva de golire Geberit tip 212 a fost inclusă în toate rezervoarele încastrate Geberit Sigma şi Omega începând cu anul 2022. Această valvă de golire este perfect coordonată cu vasele de ceramică Geberit pentru a asigura spălarea optimă. Designul subţire şi compact facilitează instalarea şi demontarea rapidă prin intermediul deschiderii de întreţinere a rezervorului. Volumul mare de spălare poate fi setat la 4, 4,5, 6 şi 7,5 litri, în timp ce volumul mic de spălare poate fi setat între 2 şi 4 litri. În ceea ce priveşte regulatorul integrat, acesta poate fi setat la cinci niveluri diferite pentru a reduce stropirea excesivă a vasului de ceramică WC.

Descoperiţi valvele noastre de umplere şi de golire

Beneficiile dvs., datorită elementelor suplimentare integrate

Alimentare prin intermediul cutiei de montaj la priză

Cutia de alimentare şi racord Geberit facilitează instalarea funcţiilor de confort şi conectarea acestora la reţeaua electrică.

Conductă pentru racordarea ulterioară a alimentării cu apă

Potrivit pentru modernizarea unui vas WC cu funcţia de bideu inclusă,sau a funcţiilor de accesibilitate.

Separarea clară a meseriilor

Meseriile „sanitare” şi „electrice” sunt clar separate. Funcţionalitatea plug & play poate fi asigurată de un specialist în domeniul sanitar, deoarece nu este nevoie de un electrician pentru conexiunile de 12 V.

Modernizare simplă

Nu ar putea fi mai uşor să înlocuiţi un WC clasic cu un vas WC cu funcţia de bideu inclusă sau să montaţi ulterior o unitate de purificare a aerului, un dispozitiv de spălare a toaletei fără atingere.

Integraţi conexiunile electrice încă de la început

Cutia de alimentare şi racord Geberit

S-ar putea să nu mai dureze mult până când cei care îşi instalează astăzi toalete convenţionale vor fi convinşi de atractivitatea vaselor WC cu funcţia de bideu inclusă, a sistemelor de purificare a aerului, a iluminării de orientare şi a acţionării spălării de la distanţă. Dacă toate conexiunile necesare sunt disponibile încă de la început, nu este nevoie de lucrări de conversie costisitoare ulterior.

Aici intervine cutia de alimentare şi racord Geberit, care facilitează integrarea unei conexiuni electrice pentru WC în elementul de instalare. Aceasta creează condiţiile perfecte pentru diverse funcţii de confort şi funcţii suplimentare în baie.

Descoperiţi conexiunile noastre la apă şi electricitate