InovaţiiGeberit pentru 2024

Noi perspectivePentru întreaga baie

Obţineţi o perspectivă exclusivă asupra inovaţiilor pentru 2024. Citiţi mai departe pentru a afla despre noile caracteristici şi completări atractive ale gamei de produse Geberit în faţa şi în spatele peretelui.

Produse pentru baie

Geberit Mix & MatchNoi combinaţii de mobilier de baie

Mix & Match: Lavoar pe blat Geberit ONE cu dulap iCon

Geberit oferă acum o multitudine de opţiuni diferite pentru adaptarea mobilierului de baie la preferinţele personale ale clienţilor. Cu Geberit Mix & Match, puteţi combina mobilier de baie, lavoare şi accesorii pe o bază modulară în diferite serii.

Gama de spaţii de spălare Mix & Match este concepută pe baza unui concept modular. În funcţie de design şi de preferinţele funcţionale, mobilierul pentru baie şi lavoarele din seriile de baie Geberit ONE suspendate, Acanto şi iCon pot fi asamblate individual şi asociate cu oglinzi sau dulapuri cu oglindă potrivite.

Geberit AcantoLinii curate, detalii personalizate

Lavoar Geberit Acanto cu mobilier pentru baie şi vas WC Geberit Acanto

Gama de mobilier din seria de baie Geberit Acanto a fost supusă unui proces complet de reproiectare. Toate sertarele oferă acum spaţiu de depozitare pe toată adâncimea, deoarece nu mai este necesar decupajul pentru sifon. În plus, mobilierul Acanto dispune acum şi de sistemul de sertare de calitate dovedită şi testată de la Geberit ONE şi iCon. La fel ca în cazul mobilierului Mix & Match, cadrul mobilierului pentru baie este acelaşi, la fel ca şi interfeţele pentru elemente de fixare şi accesorii, cum ar fi suporturile pentru prosoape.

În plus faţă de două suprafeţe de sticlă (în alb şi culoarea lavei), gama include acum şi mobilier pentru baie în alb lucios, alb mat şi lava mat, precum şi în melaminat de stejar şi nuc.

Mai multe informaţii despre Geberit Acanto

Geberit BambiniDesign modern în culori noi

Copii care se joacă într-o baie Geberit Bambini

Vase WC noi suspendate, spaţii de joacă şi de spălare, clapete de acţionare, elemente Geberit Duofix pentru vase WC şi baterii de lavoar cu design nou vor fi disponibile din aprilie 2024 pentru seria de baie Geberit Bambini.

Produsele din seria de baie sunt disponibile în diverse culori şi combinaţii pentru a completa unităţile de îngrijire a copiilor: albastru ocean şi albastru deschis, verde pădure şi verde deschis, roşu carmin şi portocaliu şi alb neutru.

Mai multe informaţii despre Geberit Bambini