Vacanța de acasăîn Timișoara

Vox Vertical Village aduce casele mai aproape de oraș, fiind îmbinarea perfectă între confortul unei case și avantajele oferite de un apartament.

Vox Vertical Village este un ansamblu de 120 de apartamente, in Timisoara, construite pe 10 niveluri, concepute pentru a vă oferi o experiență incredibilă.

COMBINAȚIA PERFECTĂ ÎNTRE CASĂ ȘI APARTAMENT

Lounge Vox Vertical (@Geberit)

Spațiile largi, abundența luminii și amplasarea fluidă a apartamentelor fac din Vox Vertical Village locuința perfectă pentru iubitorii de natură și persoanele dinamice, oferind în același timp un mediu care reflectă personalitatea și stilul lor de viață.

Radu Golumba, arhitect la Studio Arca, spune despre Vox Vertical Village: ”Prin acest proiect ne-am propus să dezvoltăm exact acel spațiu lipsă în care apare interacțiunea și socializarea. Spațiul care susține formarea și funcționarea unei comunități.(…) Produsul finit se adresează unui stil de viață activ, oferind multiple facilități care completează cu succes arhitectura impozantă și designul interior de excepție.”

FACILITĂȚI PREMIUM PENTRU STAREA DE BINE

Facilitati Vox Vertical (@Geberit)

La fel ca și în cazul Vox Technology Park, Vox Vertical Village va aplica toate normele necesare pentru dobândirea certificatului BREEAM Excellent. Astfel, viitorii locuitori vor experimenta fuziunea perfectă între un stil de viață activ și tehnologie, într-un apartament cu access control și facilități smart, precum terase, zone verzi, parcări, pișcină, saună sau cinematograf privat.

Date

Galerie de imagini

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA EVIEWNEWSLETTERUL GEBERIT PENTRU ARHITECȚI

Colaj imagini (@Geberit)

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit sunt utilizate în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante obiecte.

Periodic, “eView“, newsletterul Geberit, abordează un subiect actual din industria construcțiilor. Pe lângă exemple spectaculoase de proiecte, “eView“ oferă interviuri cu arhitecți, experți în construcții și proiectanți, precum și informații suplimentare din domeniu.