Geberit SuperTubeSistemul de economisire a spaţiului

Drenaj optimizat hidraulic pentru clădiri înalte

Tehnologia Geberit SuperTube se bazează pe interacţiunea perfectă a componentelor de sistem, permiţând o instalaţie de drenaj cu economie de spaţiu în clădirile înalte. SuperTube elimină necesitatea unei conducte paralele de ventilaţie şi creează astfel mai mult loc pentru spaţiul locuibil şi util. Conductele de dimensiuni mai mici permit utilizarea unor cămine pentru conducte mai mici. Conductele orizontale pot fi pozate pe o lungime de până la şase metri fără pantă, ceea ce permite o economie suplimentară de spaţiu.

  • Mai mult spaţiu locuibil şi util
  • Proiectare simplă şi instalare rapidă
  • Diametre de ţeavă mai mici şi continue d110
  • Conductă de apă uzată de maximum 12 l/s
  • Nu sunt necesare conducte de ventilaţie suplimentare
  • Conducte orizontale fără pantă (până la 6 m)

Instalare cu economie de spaţiu

Câştig de spaţiu cu dimensiuni mai mici ale conductei d110 fără conductă de ventilaţie suplimentară. Câştig suplimentar cu conducte orizontale de până la şase metri lungime, fără pantă.
Necesitate mare de spaţiu în cazul sistemelor de drenare convenţionale cu dimensiunea conductei d160 şi o conductă de ventilaţie suplimentară d90.

Comparaţia arată diferenţa:

Cu Geberit SuperTube (reprezentat în stânga), capacitatea de scurgere este de 12 l/s. Această tehnologie permite o conductă de drenaj continuă cu dimensiunea conductei d110. În acest caz, se poate renunţa la conducta de ventilaţie. În plus, conductele orizontale pot fi pozate pe o lungime de până la şase metri fără pantă.

O conductă de drenaj convenţională (reprezentată în dreapta) atinge o capacitate de scurgere de 12,4 l/s cu dimensiunea conductei d160 şi o conductă de ventilaţie suplimentară d90.

Interacţiunea perfectă

Apa care se scurge este reglată în rotaţie în fitingul Geberit HDPE Sovent.

O coloană de aer continuă cu Geberit SuperTube
Vă rugăm să selectaţi punctul de informaţii din imagine…

Trei fitinguri fac diferenţa decisivă

Fiting Geberit HDPE Sovent d110

Fiting Geberit HDPE Sovent d110

Datorită geometriei optimizate a produsului, fitingul Geberit HDPE Sovent direcţionează apa în coloana verticală, o pune în rotaţie şi astfel o presează de peretele ţevii. Debitul circular rezultat creează o coloană de aer stabilă şi continuă în interior, ceea ce permite o capacitate de scurgere de 12 l/s.

Cot Geberit HDPE BottomTurn d110

Cot Geberit HDPE BottomTurn

Cu cotul Geberit HDPE BottomTurn, peretele de apă este întrerupt în timpul unei schimbări de direcţie şi este transformat dintr-un debit circular într-un debit stratificat, fără a întrerupe coloana de aer. Această deviere duce la o pierdere de impulsuri semnificativ mai mică decât în cazul soluţiilor convenţionale.

Cot Geberit HDPE BackFlip d110

Cot Geberit HDPE BackFlip

Cotul Geberit HDPE BackFlip răsuceşte apa care curge în debitul stratificat, astfel încât aceasta se scurge într-un debit circular rotativ în conducta verticală. Coloana de aer interioară din coloana verticală este menţinută.

Materiale video

Geberit SuperTube explicat pe scurt

Aflaţi toate detaliile despre Geberit SuperTube

Competenţa hidraulică la Geberit

Câştig de spaţiu în clădirile înalte - vedeţi povestea despre Geberit SuperTube.

Toate informaţiile tehnice despre Geberit SuperTubepot fi găsite în catalogul online