Geberit AquaCleanTehnologia vasului WC cu funcţia de bideu

Tehnologie revoluţionară, brevetată de vas WC cu funcţia de bideu inclusă de la Geberit

În ultimii 40 de ani, la sediul central Geberit din Rapperswil-Jona, Elveţia, am investit foarte mult know-how şi muncă de dezvoltare în tehnologia vasului WC cu funcţia de bideu inclusă şi ne-am perfecţionat continuu produsele. Rezultatul: Vasele WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean oferă o tehnologie completă brevetată şi, prin urmare, o mare doză de sofisticare şi confort.

Doriţi să aflaţi mai multe despre tehnologia noastră revoluţionară şi inovatoare şi despre diferitele funcţii de confort ale vaselor WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Aici veţi găsi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre activitatea noastră de pionierat:

„Atunci când dezvoltăm vasele WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean, nu facem compromisuri în ceea ce priveşte confortul şi bunăstarea. Designul relaxant şi estetic se bazează pe un concept de produs original şi oferă tehnologii revoluţionare şi inovatoare. Funcţionalitatea, curăţenia şi durabilitatea stabilesc standardele.” (Armin Gierer, Product Manager Geberit AquaClean)

Confort maxim datorită tehnologiei de curgere, acusticii şi ergonomiei.

TurboFlush- tehnică de spălare Geberit AquaClean
Geberit AquaClean WhirlSpray
 • WhirlSpray-tehnologie de spălare patentată asigură o curăţare deosebit de temeinică, delicată şi care economiseşte apă, cu un jet de apă pulsatoriu.
 • Tehnologia inovatoare şi, de asemenea, brevetată TurboFlush, cu geometria interioară asimetrică a vasului de ceramică WC, dezvoltată de Geberit, permite o spălare completă şi, în acelaşi timp, deosebit de silenţioasă.
 • Modulul de exhaustare a mirosurilor integrat prin intermediul canalului de spălare este foarte eficient.
 • Capacele noastre WC cu formă ergonomică, realizate din plastic de înaltă calitate, au fost dezvoltate pe baza unor teste şi studii de formă extinse.

Interacţiunea dintre tehnologie şi design

Vas WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean Mera
 • Datorită miniaturizării tehnologiei, a fost posibil să se realizeze designul subţire, elegant şi simplu al vaselor WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean.
 • Toate racordurile de alimentare la reţea şi la apă sunt integrate în mod invizibil în carcasa vaselor WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean.
 • Tehnologia modulară, uşor accesibilă, permite montajul și întreţinerea simple.

Curăţare uşoară

Braţul duşului cu spălare Geberit AquaClean Sela
 • Curăţenie temeinică datorită vasului de ceramică WC de înaltă calitate cu suprafaţă anti murdărire.
 • Curăţare automată anterioară şi ulterioară a braţului duşului din exterior şi a duzelor de duş din interior prin intermediul unor căi de apă separate.
 • Program de detartrare special conceput care cuprinde toate componentele care conţin apă.

Siguranţă ridicată pentru apa potabilă

Vasele WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean sunt conforme cu toate dispoziţiile europene relevante, inclusiv cu standardul EN 1717 privind protecţia apei potabile. Cu un racord de alimentare la apă integrat, protejat împotriva refulării, Geberit respectă acest standard şi se asigură că vasele WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean nu pot provoca în niciun caz contaminarea reţelei de apă potabilă.

Potrivire perfectă cu sistemele de instalaţii Geberit

Element de instalare pentru WC suspendat Geberit Duofix cu Geberit AquaClean Mera
 • Cu vasele noastre WC cu funcţia de bideu inclusă, puteţi avea în baie cel mai înalt nivel de confort, fără mari eforturi. Atât la construcţia de băi noi, cât şi la modernizare, acestea pot fi combinate cu toate sistemele de instalaţii şi de spălare Geberit şi sunt uşor şi rapid de instalat.
 • Pentru instalare, Geberit a adaptat toate elementele de instalare pentru WC suspendat astfel încât racordurile pentru apă şi electricitate să se potrivească perfect şi să fie ascunse.

Note maxime pentru durabilitate

Soluţii de lungă durată de la Geberit
 • Soluţiile noastre complete cu vas WC Geberit AquaClean au un scor pozitiv în ceea ce priveşte evaluarea ciclului de viaţă. Datorită tehnologiei inteligente de comandă, nu este nevoie să faceţi compromisuri în ceea ce priveşte confortul.
 • În modul standby (mod economic), consumul de energie al soluţiilor complete cu vas WC Geberit AquaClean nu depăşeşte 0,5 waţi.
 • Consumul suplimentar de apă al unui vas WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean joacă un rol secundar în comparaţie cu consumul de hârtie.

Material video

Funcţii inovatoare

Aflaţi mai multe despre funcţiile vasului WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean Mera

Premii de design

Pentru Geberit AquaClean Sela

DesignPlus/ISH pentru Geberit AquaClean Sela
Interior Innovation 2013 pentru Geberit AquaClean Sela
IF Product design award 2013 pentru Geberit AquaClean Sela