DuşuriEleganţă şi atemporalitate

Duşul perfect pentru fiecare baie

Indiferent că vă pregătiţi pentru ziua care începe sau vă relaxaţi seara, la Geberit veţi găsi întotdeauna duşul potrivit pentru baia dvs. Designul atemporal, curăţarea uşoară şi tehnologia de scurgere optimizată hidraulic sunt punctele centrale ale produselor noastre.

Duşurile la nivel cu pardoseala oferă libertate de mişcare şi facilitează accesul liber în zona de duş. Designul atractiv, curăţarea uşoară şi tehnologia inovatoare de drenaj sunt principalele puncte de atracţie ale tuturor duşurilor noastre. Indiferent că este vorba de suprafeţe de duş realizate din materiale anti-alunecare, de sifoane de duş cu posibilitate de instalare flexibilă, de scurgerile în perete sau de sifoane de pardoseală clasice, pentru un design de baie fără cusur, la noi veţi găsi cu siguranţă duşul perfect pentru baia dvs. Datorită duşurilor inovatoare oferite de Geberit, toate elementele sunt coordonate perfect atât din punctul de vedere al aspectului, cât şi al funcţionalităţii.

De ce duşurile de la Geberit?

Bucuria băii cu acces liber

Suprafeţele noastre de duş pot fi instalate coplanar şi cu acces liber la nivelul pardoselii.

Diverse modele

Sunt disponibile numeroase forme, numeroase materiale şi numeroase suprafeţe şi modele de sifon, care se îmbină perfect cu toate elementele estetice.

Design igienic

Inserţia practică de tip pieptene facilitează curăţarea sifoanelor de duş.

Calitate tangibilă

Textura suprafeţelor de duş anti-alunecare dispune de un aspect premium şi catifelat.

Duşuri walk-in pentru accesare facilă

Duşul Olona walk-in

Duşurile noastre de nivel de pardoseală elimină nevoia de niveluri în baie. Designul deschis creează o senzaţie de spaţiu şi asigură şi integrarea perfectă în estetica generală a băii dvs. Liniile curate şi formele simple conferă băii stil şi modernitate.

Suprafeţele noastre de duş sunt sinonime cu calitatea şi durabilitatea. Confecţionate din materiale compozit sau ceramică de înaltă calitate, acestea dispun de un aspect estetic plăcut şi sunt rezistente la umiditate şi la uzura cauzată de utilizarea zilnică. Suprafaţa netedă, neporoasă poate fi curăţată uşor şi îşi păstrează aspectul impecabil timp de mai mulţi ani. Suprafeţele de duş dotate cu suprafaţă anti-alunecare oferă o stabilitate excelentă.

Instalarea simplă a duşurilor Geberit

Suprafaţă de duş cu rame de instalare

Anumite suprafeţe şi sifoane de duş de la Geberit sunt dotate cu folie de hidroizolaţie pre-montată. Astfel, instalatorii pot etanşa cu garnituri de etanşare permanente atât duşurile, cât şi sifoanele de acoperit.

Pentru instalarea rapidă şi perfectă a suprafeţelor de duş folosiţi setul de picioare, cu posibilitate de montare fără unelte.
Suprafaţa de duş Geberit Setaplano cu rame de instalare poate fi utilizată şi în cadrul altor soluţii de duş de la Geberit. În funcţie de dimensiunea suprafeţei de duş Geberit sunt necesare patru sau şase picioare pentru instalare. Acestea sunt pur şi simplu fixate pe ramele de instalare şi trebuie fixate pe podeaua nefinisată.

Sifonul şi capacele de design

Capacul cu ventil de scurgere şi inserţia tip pieptene

Sifonul de duş Geberit este potrivit pentru utilizare cu suprafeţele de duş cu o gaură de supapă cu diametrul de 90 mm, conformă cu dimensiunile standard. Sifonul este dotat cu o inserţie tip pieptene detaşabilă, care previne înfundarea sifonului şi facilitează curăţarea acestuia. În cazul capacului ventil de scurgere sunt disponibile două modele diferite în diverse culori.

Drenarea eficientă a apei este asigurată de sifonul plat, excepţional conceput pentru înălţimi reduse ale șapei. Înălţimea standard a sifonului este de 50 mm. Alternativ, este disponibil un sifon cu înălţimea gărzii hidraulice de 30 mm, special conceput pentru construcţiile de pardoseală cu profil redus şi destinat utilizării în cadrul lucrărilor de renovare.

Soluţii de duş igienice pentru băi de toate dimensiunile

Proiectarea băii cu dușul optim

În cadrul procesului de proiectare a băii una dintre alegerile de importanţă cheie este tipul duşului perfect pentru spaţiul respectiv. Alegerea duşului potrivit depinde de preferinţele şi de cerinţele dvs. precum şi de structura încăperii.
În cazul băilor de mici dimensiuni soluţia ideală pentru exploatarea la maxim a spaţiului disponibil este cabina de duş de colţ. Duşurile walk-in şi cu acces liber pot fi instalate în băi de dimensiuni medii şi mari, în scopul completării esteticii contemporane de plan deschis.

Pentru informaţii detaliate despre duşurile Geberitconsultaţi catalogul nostru de produse

Întrebări frecvente despre duşuri

De unde pot cumpăra duşuri Geberit?

Duşurile noastre pot fi observate şi cumpărate de la comerciantul specializat local sau într-un showroom din apropierea dvs.. Partenerii noştri vor fi bucuroşi să vă ajute.

Găsiţi un comerciant cu amănuntul specializat