Geberit ComfortLight Lumina preferată garantată

Dulapurile cu oglindă Geberit ONE oferă moduri de iluminat care se potrivesc perfect cu rutina zilnică a utilizatorului băii: luminos, clar şi revigorant pentru începutul zilei, blând şi liniştitor înainte de culcare, subtil şi liniştitor ca lumină de orientare pe timp de noapte. Funcţionarea simplă face ca găsirea luminii ideale pentru bioritmul personal să fie o joacă de copii.

Alegeţi intuitiv lumina potrivită pentru fiecare nevoie

Controlul automat al luminii poate fi atenuat continuu şi poate fi operat intuitiv: Lumina mai puternică devine automat mai rece, iar lumina mai întunecată devine mai caldă. Tocmai această reglare a temperaturii culorii şi a luminozităţii este cea care defineşte Geberit ComfortLight. Patru moduri de iluminat programate caracterizează conceptul de iluminat, care poate fi, de asemenea, atenuat continuu şi oferă lumina potrivită pentru fiecare nevoie:

Dulapuri cu oglindă cu patru surse de lumină inteligente

Lumină naturală care nu orbeşte

Prin ce se remarcă noul concept de iluminat de la Geberit? Aşa-numita ComfortLight este concepută astfel încât imaginea din oglindă, lavoarul şi încăperea să fie iluminate de patru surse de lumină integrate în dulapul cu oglindă Geberit ONE. Mai exact, acestea sunt: o plafonieră sau o lumină ambientală indirectă, o lumină de oglindă, o lumină de nişă şi o lumină de lavoar. Toate sursele de lumină se combină armonios, în funcţie de modul de iluminat.

Dulap cu oglindă cu patru surse de lumină
Vă rugăm să selectaţi punctul de informaţii din imagine…
Funcţionare intuitivă

Funcţionare intuitivă

Funcţionare foarte simplă şi intuitivă prin intermediul comutatorului din încăpere sau al butonului pentru lumină de pe dulapul cu oglindă, precum şi prin intermediul aplicaţiei Geberit Home App.

Cu aplicaţia Geberit Home, setările de iluminat pot fi efectuate de pe smartphone. De asemenea, sunt posibile şi setări temporizate, de exemplu, pentru a programa în prealabil diferite moduri de iluminat la pornire, în funcţie de momentul din zi şi din noapte.

Către aplicaţia Geberit Home App

O soluţie – multe posibilităţi

Noul dulap cu oglindă Geberit ONE cu ComfortLight este disponibil în cinci dimensiuni diferite, în aluminiu anodizat şi în alb, precum şi în varianta cu oglindă completă sau cu nişă iluminată opţională. Există două opţiuni de instalare: ca variantă încastrată – adică integrată în perete – sau ca soluţie cu montaj aparent.

Produse pentru baie