Geberit ONECând designul și funcțiile devin un întreg

Design functional pentru o calitate mai bună a vieții

Geberit ONE oferă o gamă largă de opțiuni pentru proiectarea băilor care impresionează atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Lavoarele, mobilierul de baie și dulapurile cu oglindă în diferite modele sunt perfect coordonate între ele și pot fi combinate pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră individuale.

Descarcă broșura colecțiilor Geberit  (45 MB)

Mai multă curățenie, mai mult spațiu si flexibilitate în întreaga baie

Mai multă curățenie, mai mult spațiu si flexibilitate în întreaga baie datorită produselor Geberit ONE
Vă rugăm să alegeți un buton de informare din imagine…

Varietatea lavoarelor Geberit ONECu scurgere individuală

Lavoarele Geberit ONE cu scurgere CleanDrain combină cele mai înalte standarde de design cu o funcționalitate excepțională.

Sifonul orizontal al lavoarului este adaptat designului lavoarelor și plasat inteligent pe marginea din spate a lavoarului. Tehnologia sa inovatoare creează mai mult spațiu în sertarele dulapului pentru lavoar. Deplasându-l în spate, nu este expus jetului de apă, ceea ce previne stropirea. Se formează semnificativ mai puțină apă și reziduuri de calcar și nivelul efortului de curățare este redus. Un suport magnetic menține capacul în poziție perfectă. Poate fi îndepărtat dintr-o singură mișcare pentru a curăța inserția tip pieptene atașată pe el.

Zona de lavoar Geberit ONE

Zona de lavoar Geberit ONE

Colecția de baie Geberit ONE combină expertiza în tehnologia sanitară cu abilitățile de proiectare versatile pentru a oferi o soluție de pionierat și cuprinzătoare, pentru locul dvs. de spălat proiectat individual și pentru întreaga baie. Geberit ONE se remarcă cu o serie întreagă de avantaje atât evidente, cât și ascunse, toate combinate inteligent în cadrul sistemului. Acestea asigură mai multă curățenie, mai mult spațiu și mai multă flexibilitate în baie. Produsele Geberit ONE sunt disponibile în două versiuni: cu economie de spațiu cu un lavoar subțire cu o proiecție de 40 cm și în clasica proiecție de 48 cm.

Geberit ONE WCCurățenie și flexibilitate integrată

Wc-ul suspendat Geberit ONE este un aparat elegant și perfect proporționat. Devine evident atunci când deschideți capacul: o geometrie interioară asimetrică, fără margine, asigură că fluxul pe vasul ceramic WC este fantastic, fără a fi mai tare decât o șoaptă. Datorită tehnologiei sofisticate de instalare, înălțimea toaletei poate fi reglată cu ușurință, fără a fi nevoie să deschideți peretele, chiar și după mai mulți ani de la instalarea inițială a toaletei.

Varietatea lavoarelorCu scurgere clasică

Lavoarele Geberit ONE cu scurgere clasică conduc conceptele testate la un nivel cu totul nou.

Geberit oferă trei variante diferite ale lavoarelor ONE cu scurgere verticală: modele standard, lavoare cu dulap în diferite lățimi și lavoare așezate pe blat, fie în varianta cu design pătrat, fie rotunjit. Scurgerea are un capac elegant din ceramică cu inserție integrată tip pieptene. Toate modelele sunt echipate cu un sistem de drenaj care economisește spațiu, ceea ce elimină necesitatea unor decupaje convenționale pentru sifon în dulapul pentru lavoar. Acest lucru creează spațiu suplimentar în partea superioară a dulapului de lavoar.

Soluții de lavoare cu margini înguste

Cheia economisirii spațiului. Tehnologie în spatele peretelui, design în fața peretelui – astfel produsele Geberit ONE destinate spălării cu o proiecție de 40 cm oferă funcționalitate și eleganță maximă.

Cu o proiecție de doar 40 cm, lavoarul Geberit ONE ocupă mult mai puțin spațiu decât lavoarele cu o adâncime clasică. Aici scurgerea lavoarului este un adevărat punct culminant. Poziția sa în spatele peretelui înseamnă că nici scurgerea, nici sifonul de lavoar nu sunt vizibile în baie. În plus, lipsa întreruperii obișnuite în dulapul de lavoar din cauza sifonului, creează încă spațiu suplimentar. Lavoarul Geberit ONE este disponibil în două modele – standard sau cu dulap de lavoar – precum și în patru dimensiuni diferite.

Mobila pentru baie: Personalizează spațiulFlexibilitatea designului pentru lavoare unice

Alegeți lavoarul, dulapurile, dulapurile laterale și blaturile preferate pentru a crea zona de lavoar perfectă pentru stilul dvs. de viață. Planificați-vă spațiul de depozitare cât de generos aveți nevoie. Profită la maximum de aspectul băii tale și creează aspectul care îți place. Componentele perfect coordonate pot fi combinate în mai multe moduri pentru a crea un sentiment de unitate funcțională și estetică.

Mobilă pentru baieîn completarea lavoarelor cu margini înguste

Dulap pentru lavoar potrivit cu lavoarul îngust

Cheia economisirii spațiului o reprezintă dulapurile de lavoar Geberit ONE, care sunt disponibile într-o gamă de dimensiuni diferite. Spațiul lor de depozitare excepțional, reușește mereu să impresioneze. Spațiul extins disponibil în dulapul pentru lavoar este creat prin relocarea întregului sistem de drenaj în cutia funcțională din interiorul peretelui. Dulapurile de lavoar sunt disponibile în două culori și suprafețe exclusive: furnir din lemn de nuc și suprafață alb lucioasă.

Geberit ONE baterie montată pe perete

Geberit ONE baterie pentru lavoar, design pătrat
Geberit ONE baterie pentru lavoar, design rotund

O mai bună igienă și curățenie

Bateria elegantă montată pe perete ne asigură că întregul lavoar rămâne liber, prevenind marginile care adună murdăria și sunt un teren propice pentru microbii, cărora le place să se acumuleze în jurul bateriilor montate pe blat.

În plus, bateria de perete Geberit ONE este perfect coordonată cu geometria interioară a lavoarelor Geberit ONE. Cu soluțiile convenționale, scurgerea este direct expusă jetului de apă, care mai devreme sau mai târziu are ca rezultat reziduuri de calcar. În schimb, designul Geberit ONE permite apei să elimine complet curbele delicate din ceramică înainte de a curge în canalul de scurgere. Bateria de perete este disponibilă fie într-un design pătrat, fie rotund.

Lumina naturală care nu orbește

Ce diferențiază noul concept de iluminat de la Geberit? ComfortLight este conceput pentru a ilumina perfect imaginea din oglindă, lavoarul și camera cu ajutorul a patru surse de lumină integrate în dulapul cu oglindă Geberit ONE. Acestea se prezintă sub forma unei lumini de deasupra capului, sau a unei lumini indirecte a camerei, a unei lumini pentru oglindă, a unei lumini pentru nișă și a unei lumini pentru lavoar. Toate sursele de lumină se armonizează perfect între ele, în funcție de starea de iluminare aleasă.

Dulap cu oglindă cu patru surse de lumină
Vă rugăm să alegeți un buton de informare din imagine…

Culorile și suprafețele de mobilă Geberit ONE

Sortiment de mobilier

Dulapurile de lavoar sunt disponibile în următoarele dimensiuni și culori: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm

  • Alb lucios
  • Alb mat
  • Gri nisip lucios
  • Greige mat
  • Lava mat
  • Negru mat
  • Melamină stejar textură lemnoasă
  • Melamină nuc american textură lemnoasă

Aceste culori sunt disponibile și pentru dulapurile înalte, dulapurile laterale și elementele laterale din colecția de baie Geberit ONE.

Mobilierul de baie, care se potrivește lavoarului subțire este disponibil în următoarele dimensiuni și culori: 75 cm, 90 cm, 105 cm

  • Alb lucios
  • Furnir din lemn de nuc
Culoare: Alb lucios
Culoare: Alb mat
Culoare: Gri nisip lucios
Culoare: Greige mat
Culoare: Lava mat
Culoare: Negru mat
Culoare: Stejar melaminat
Culoare: Nuc melaminat
Culoare: furnir de nuc

Culoare: alb lucios, alb mat, nisip gri lucios, greige mat, lava mat, negru mat, stejar melaminat, nuc melaminat, furnir de nuc (numai pentru dulapuri de lavoare care se potrivesc cu lavoarele subțiri)

Blaturi pentru lavoar

Blaturile pentru lavoar sunt disponibile în următoarele dimensiuni și culori: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm

Culoare: alb lucios
Culoare: alb mat
Culoare: gri nisip lucios
Culoare: Greige mat
Culoare: lava mat
Culoare: Stejar textură lemnoasă melamină
Culoare: nuc american textură lemnoasă melamină
Culoare: material compozit cu aspect de marmură albă
Culoare: material compozit cu aspect de marmură neagră

Culori: alb lucios, alb mat, gri nisip lucios, greige mat, lava mat, stejar melamină, nuc american melamină, material compozit cu aspect de marmură albă și neagră (disponibil doar pentru varianta 120 cm)

Perfecțiune până la ultimul detaliu

Sertar cu sistem de organizare

Conceptul de sertar a fost dezvoltat de Geberit cu mare atenție la detalii. Rezultatul este impresionant: sertare de înaltă calitate, ușoare, fără teșituri sau suporturi voluminoase, maximizând spațiul de depozitare disponibil. Mai mult, nu mai sunt necesare adâncituri pentru sifonul lavoarului. Mijlocul sertarului este așadar mai adânc, creând mai mult spațiu de depozitare. Se pot adăuga și benzi luminoase integrate, oferind o iluminare mai bună în interiorul sertarelor și un aspect contemporan. Există chiar și opțiunea unui sistem de organizare modular de înaltă calitate pentru a vă menține sertarele într-o ordine de invidiat.

Dulap cu oglindă Geberit ONE cu ComfortLightLumină intuitivă pentru fiecare situație

Complet integrat în perete

Noul dulap cu oglindă Geberit ONE este disponibil în cinci dimensiuni diferite integrate în perete sau ca variantă montată aparent, din aluminiu anodizat sau alb și cu oglindă pe toată suprafața dulapului sau cu o nișă iluminată. Cu toate acestea, punctul culminant și inovația cu adevărat unică a noului dulap cu oglindă Geberit ONE trebuie să fie conceptul de iluminat integrat. ComfortLight este proiectat cu diferite surse de lumină pentru a oferi nu numai o imagine autentică în oglindă, fără umbre, dar și pentru a ilumina întreaga baie.

În plus, designul reglabil continuu al controlului automat al luminii este atât intuitiv, cât și foarte ușor de operat: lumina este automat mai rece când lumina este mai puternică și mai caldă când este mai slabă. Conceptul de iluminare este, de asemenea, caracterizat prin patru stări de iluminare distincte: o lumină de orientare pentru noapte, lumină similară cu a lumânărilor pentru relaxare, lumină standard pentru utilizarea de zi cu zi și lumină de lucru, atunci când doriți să fiți sigur că puteți vedea până la ultimul detaliu și fir de păr.

Mai multe despre ComfortLight

Caracteristicile produsului

TurboFlush

Vas wc ceramic fără ramă cu tehnologie TurboFlush

4.5 l flush

Spălare economică a toaletei

SoftClosing

Un mecanism practic, silențios, de închidere ușoară pentru capacul wc.

QuickRelease pentru colacul wc

Colac de WC ușor demontabil pentru o curățare mai convenabilă.

Podele curate

Wc-urile suspendate asigură curățarea ușoară a podelei.

Material rezistent la umezeală

Mobilier de baie cu pal din trei straturi, rezistent la umiditate, foarte comprimat.

Dimensiuni compacte

Formate diferite pentru spații diferite.

Mecanism "deschidere prin apăsare"

Sertarele fără mânere pot fi deschise apăsând ușor pe partea frontală.

Sertare cu închidere atenuată

Sertare care se închid silențios și de la sine.

Fixare în perete ascunsă

Vasele wc suspendate sunt disponibile în versiune închisă.

Mix & Match

Parte din portofoliul de produse Mix & Match

Rezultatele dezvoltării continue

Geberit ONE

Geberit ONE combină expertiza noastră în domeniul tehnologiei sanitare cu talentul nostru pentru design, permițându-ne să oferim soluții de pionierat, cuprinzătoare și complet integrate pentru întreaga baie.

Zona de lavoar Geberit ONE

Cu soluția de lavoar subțire, care economisește spațiu, integrarea tehnologiei sanitare și a echipamentelor de baie deschide modalități cu totul noi de a amenaja băile într-un mod sofisticat, care să folosească în mod optim spațiul.

Geberit TurboFlush®

Cu intrarea laterală a apei și vasul wc ceramic proiectat asimetric, tehnologia TurboFlush® a wc-ului Geberit ONE oferă o performanță cu adevărat unică de spălare.

Catalog online de produseDetalii aditionale pentru proiectarea dvs.

Baie Geberit ONE

Informații suplimentare despre colecția Geberit ONE, inclusiv detaliile produsului și dimensiunile, pot fi găsite în catalogul nostru online.

Descoperiți detaliile produselor Geberit ONE