AquaClean Mera cu funcţie automată a capacului WC fără atingere

Ce este unvas WC cu funcţia de bideu inclusă?

Combinaţia perfectăVasul WC cu funcţionalitate de jet de apă

AquaClean Mera
AquaClean Sela

Un duş este o experienţă incredibil de revigorantă, care oferă un sentiment de curăţenie totală. Acelaşi lucru este valabil şi atunci când mergeţi la toaletă, apa fiind cea mai eficientă metodă de curăţare după ce utilizaţi toaleta. Aici intervine vasul WC cu funcţia de bideu inclusă pentru a combina perfect aceste nevoi. O toaletă cu un jet de apă integrat oferă o experienţă de curăţare eficientă şi delicată, fără a avea nevoie de hârtie igienică.

Adesea denumită toaletă japoneză, un vas WC cu funcţia de bideu inclusă garantează igiena personală perfectă după fiecare vizită la toaletă şi este potrivit pentru toată lumea – indiferent de vârstă, stare de sănătate sau sex.

Simplu şi curatIată cum funcţionează jetul de apă

Pasul 1

Braţul duşului porneşte din poziţia inițială, protejată. Acesta este clătit automat înainte de fiecare utilizare pentru a ne asigura că este întotdeauna perfect curat. De îndată ce porniţi operaţia de spălare prin simpla apăsare a unui buton, braţul duşului se extinde.

Pasul 2

Câteva secunde mai târziu, veţi simţi un jet plăcut de apă care vă curăţă după ce aţi folosit toaleta.

Pasul 3

Odată ce operaţia de spălare este finalizată, braţul duşului este clătit automat şi readus în poziția inițială. Ca rezultat, vă veţi simţi complet curat şi excepţional de proaspăt pentru restul zilei.

Standard mai ridicat de curăţenie

În sfârşit, vă simţiţi complet curat după fiecare vizită la toaletă. Jetul de apă curăţă cele mai intime părţi ale corpului în mod delicat şi eficient.

Senzaţie de prospeţime

Experimentaţi răsfăţul benefic al apei calde şi liniştitoare, un jet de apă excelent şi o senzaţie de curăţenie excepţională.

Alegerea personală

Baia dvs., decizia dvs. Lăsaţi-vă inspirat de forme, culori, materiale şi aranjamente individuale pentru a vă îmbunătăţi cu adevărat experienţa la toaletă.

Confort suplimentar

Optaţi pentru funcţii suplimentare de confort şi transformaţi-vă toaleta într-o oază de bunăstare. De ce nu încercaţi încălzirea plăcută a colacului WC, pentru o experienţă liniştitoare pe tot parcursul anului?