Referințe

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit sunt utilizate în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante referinte.

Periodic, “eView“, buletinul informativ de referință al Geberit, abordează un subiect de actualitate din industria construcțiilor. Pe lângă exemple spectaculoase de proiecte, “eView“ oferă interviuri cu arhitecți, experți în construcții și proiectanți, precum și informații suplimentare din domeniu.

Gestionarea fluxului de apăO competentă de bază Geberit

Unele lucruri nu se schimbă niciodată: Geberit dezvoltă de zeci de ani produse sanitare inovatoare și eficiente, care sunt folosite chiar și în construcțiile navale sau în clădirile din peisajul polar. Intrați și aflați mai multe despre aceste obiecte interesante din punct de vedere arhitectural.

Într-o nouă splendoare

Renovarea clădirilor istorice necesită mult know-how, sensibilitate și creativitate. Scopul este de a păstra substanța și caracterul istoric al clădirilor, fără a sacrifica calitatea și confortul.

Mai jos veți găsi exemple de succes ale acestei provocări arhitecturale. Deniz Alkan, expert în renovarea clădirilor istorice, va oferi, de asemenea, informații despre arta renovării.

Clădiri sustenabile

Mai mult de o treime din emisiile globale de CO2 sunt atribuite la industriei construcțiilor și întreținerii clădirilor. Efectul de pârghie pentru reducerea poluării mediului este deosebit de mare în acest domeniu. Nu este de mirare, așadar, că există un apel pentru produse durabile și soluții durabile. Dar ce înseamnă “durabil“? Certificatele pentru construcții durabile oferă asistență în acest sens. Mai jos veți găsi găsiți cele mai importante standarde și exemple de referință.

Construite pentru artă

Arhitectura este o artă în sine. Construirea de artă în serviciul instituțiilor culturale îndeplinește o dublă misiune. Ea face loc altor arte și ar trebui să fie ea însăși convingătoare ca o clădire. Exemple spectaculoase ale acestui stil liber arhitectural pot fi găsite aici.

eVIEW: mic dar special

Apartament mic? Nicio problemă. Chiar și în câțiva metri pătrați se poate trăi confortabil fără să se facă rabat de la calitate sau design.

Selecția de referințe Geberit pe tema “Mic, dar special“ urmează o nouă tendință: Micro-apartamente. Pentru că un spațiu de locuit mic și un design bun nu se exclud reciproc. Dimpotrivă.

Delicii arhitecturale cu ingrediente Geberit

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit pot fi găsite în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante clădiri.

EVIEW: Proiecte verzi

Aproape 40% din emisiile globale de CO2 sunt cauzate de construcția și întreținerea clădirilor. Drept urmare, arhitecții și proprietarii de clădiri trebuie să răspundă nevoii de soluții ecologice durabile. În calitate de furnizor de produse și servicii sanitare la nivel global, Geberit dorește, de asemenea, să aducă o contribuție la o industrie sanitară sustenabilă. Puteți afla mai multe despre clădirile care includ produse Geberit și soluțiile inovatoare văzute în arhitectura verde în această primă ediție a „eVIEW” – buletinul informativ Geberit despre clădirile moderne.

eVIEW: drenarea acoperișului

Selecția de referințe Geberit pe tema „Pe acoperiș” compilată mai jos oferă o vedere de ansamblu în cel mai adevărat sens al cuvântului: se concentrează pe acoperișurile clădirilor interesante de pe tot globul. Varietatea diferitelor construcții de acoperiș cu greu ar putea fi depășită. Totuși toate obiectele prezentate au ceva în comun: necesită un sistem de drenaj pe acoperiș fiabil și eficient care să permită arhitecturii libertate maximă de proiectare. Sistemul de drenaj cu presiune negativă Geberit Pluvia, care economisește spațiu, oferă o soluție ideală pentru aceasta.