Acasă nu este un spațiu, este un sentimentCu Geberit

Situat la kilometrul 0 al zonei financiare și de business din București în Pipera un district vibrant, cu o dinamică permanentă complexul iResidence Nord este mai mult decât un simplu ansamblu rezidențial este un stil de viață o comunitate selectă, o oază de verdeață unde frumusețea funcționalitatea și respectul față de mediu se întâlnesc într o armonie perfectă.

Este un proiect rezidențial în proces de certificare BREEAM Excellent (Building Research Establishment's Environmental Assessment Method), această certificare va situa ansamblul în top 10%* clădiri proiectate și edificate după cele mai bune practici pentru viitor.

Vedere de ansamblu iResidence (@iResidence)

Proiectat pentru standarde de calitate înalte

Proiectat pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate ale vieții, confortul, siguranța și relaxarea necesara indeplinirii nevoilor personale, în incinta complexului iResidence Nord beneficiezi de următoarele facilități: parc propriu cu o suprafata de aproape 15.000 mp, centru wellness (Spa cu saună umedă, saună uscată, jacuzzi) și fitness, bazin de înot semiolimpic acoperit, teren de sport multifuncțional, pistă pentru biciclete de 425 metri, spatii comerciale, parcarea și traficul auto fiind doar subterane.

DATE

Galerie imagini

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA EVIEWNEWSLETTERUL GEBERIT PENTRU ARHITECȚI

imagine colaj (@Geberit)

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit sunt utilizate în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante obiecte.

Periodic, “eView“, newsletterul Geberit, abordează un subiect actual din industria construcțiilor. Pe lângă exemple spectaculoase de proiecte, “eView“ oferă interviuri cu arhitecți, experți în construcții și proiectanți, precum și informații suplimentare din domeniu.