DuoFreshModul de exhaustare a mirosurilor neplăcute

Mirosurile neplăcute din baie sunt un lucru bine cunoscut. Şi fiecare persoană are propriile metode de eliminare a mirosurilor. Acestea variază de la chibrituri amplasate în baie la spray-uri parfumate şi până la simplele aerisiri. Nu ne gândim prea des la asta, dar mirosul joacă un rol important în viaţa noastră de zi cu zi. Chiar şi cel mai mic miros declanşează o reacţie. În acest fel, creierul nostru asociază mirosurile proaspete cu un sentiment plăcut.

Acolo unde odorizantele maschează temporar mirosurile şi ferestrele deschise generează frig, modulul Geberit DuoFresh îşi face treaba fără efecte secundare nedorite. Modulul de exhaustare a mirosurilor este benefic pentru toate simţurile. Extragerea aerului si lumina sunt controlate de un senzor de proximitate. Aerul este extras direct din vasul ceramic şi redirecţionat în încăpere în stare purificată. Modulul DuoFresh poate fi instalat cu uşurinţă în orice rezervor Geberit Sigma şi poate fi combinat cu aproape orice clapetă de acţionare din gama Sigma.

Modulul Geberit DuoFresh nu numai că îndepărtează mirosurile neplăcute, dar are şi o serie de funcţii inteligente. De exemplu, senzorul instalat opţional detectează atunci când cineva se apropie de vasul WC şi activează automat unitatea de purificare a aerului. În plus, lumina de orientare cu LED se aprinde automat pentru a vă arăta drumul pe timp de noapte.

Clapetă de acţionare Geberit Sigma50

Mult aer proaspăt şi puţin efort depus pentru instalare

Întotdeauna v-aţi dorit să vă bucuraţi de avantajele unui vas WC fără mirosuri, dar nu aveţi chef să faceţi o renovare majoră? Sau vă proiectaţi în prezent noua baie de vis? În ambele cazuri, modulul Geberit DuoFresh este soluţia potrivită pentru dvs.

Către clapetele de acţionare

Produse pentru mai mult confort în baie