Lux la Grand Hôtel

Grand Hôtel înțelege importanța de a răspunde așteptărilor înalte ale oaspeților săi și nevoia constantă de a se reinventa. Acest lucru a inclus și instalarea vaselor wc cu funcție de bideu Geberit AquaClean la hotelul de cinci stele.

Situat în inima capitalei suedeze, Grand Hôtel Stockholm este, încă din 1874, o adresă cunoscută pentru vedete internaționale, sărbători importante și ocazii speciale.

O nouă experiență

Prin renovarea recentă a 19 camere și apartamente, Grand Hôtel Stockholm a reușit să reunească influențe locale și internaționale. Camerele strălucesc acum într-un stil scandinav modern, completat perfect cu elemente de design din Europa de Sud și India. Vizitarea noilor camere este acum o experiență complet nouă în comparație cu celelalte 300 de camere ale hotelului. Pereții camerelor prezintă fotografii complexe, de artă florală, plus tapet în dungi.

Elementul apă

De asemenea, echipamentul de baie este perfect în concordanță cu luxul hotelului. Băile sunt dotate cu cea mai recentă tehnologie a toaletelor, atât în fața, cât și în spatele peretelui. Aici sunt instalate vase wc cu funcție de bideu Geberit AquaClean Mera și AquaClean Sela. În spatele peretelui se află elementul de instalare universal Duofix. Echipamentul de baie de înaltă calitate este completat de clapetele de acționare Sigma10 cu acționare de spălare start/stop cu economie de apă.

Date

Galerie foto

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA EVIEWNEWSLETTERUL GEBERIT PENTRU ARHITECȚI

Colaj de imagini (© Geberit)

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit sunt utilizate în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante obiecte.

Periodic, “eView“, newsletterul Geberit, abordează un subiect actual din industria construcțiilor. Pe lângă exemple spectaculoase de proiecte, “eView“ oferă interviuri cu arhitecți, experți în construcții și proiectanți, precum și informații suplimentare din domeniu.