Și oaspeții merită confortBaia de oaspeți de doar patru metri pătrați

Unul dintre angajații Geberit România ne prezintă baia sa dedicată oaspeților. Acesta locuiește împreuna cu familia într-un complex rezidențial de case tip duplex. Locuința este de tip P+1 cu camere mari, spațioase.

Cel mai mic dintre dormitoare și baia alăturată sunt menite musafirilor ce ramân peste noapte. Baia, având doar 4mp, a reprezentat o provocare, mai ales că s-a dorit și amenajarea unui spațiu pentru duș. Așadar, piesa de rezistență a camerei din punctul de vedere al economiei de spațiu a fost lavoarul Geberit Selnova Compact cu proiecție de doar 25 cm, astfel permițând ușii să se deschidă.

Alte produse Geberit montate în această baie au fost cadrul Duofix Sigma împreună cu vasul WC Citterio și scurgerea în perete pentru duș.

Date

Galerie de imagini

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA EVIEWNEWSLETTERUL GEBERIT PENTRU ARHITECȚI

Colaj de imagini (@Geberit)

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit sunt utilizate în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante obiecte.

Periodic, “eView“, newsletterul Geberit, abordează un subiect actual din industria construcțiilor. Pe lângă exemple spectaculoase de proiecte, “eView“ oferă interviuri cu arhitecți, experți în construcții și proiectanți, precum și informații suplimentare din domeniu.