Soluţii de duşfără cădiţă

Duşurile fără cădiţă se încadrează în tendinţele actuale, datorită aspectului discret şi posibilităţii de amenajare a spaţiului fără discontinuităţi precum şi eliminarea pragurilor. Există diverse soluţii de la Geberit – indiferent de cea pe care o alegeţi în cele din urmă, nimic nu stă în calea plăcerii nelimitate de a face duş.

Baie cu suprafaţă de duş Geberit Setaplano la nivelul pardoselii

Suprafaţa de duş Geberit Setaplano

Noua suprafaţă de duş Geberit Setaplano este realizată din materiale compozite de calitate superioară. Avantajele acestui material se observă deja de la prima atingere. Spre deosebire de metal, sticlă sau ceramică, acest material este cald şi mătăsos la atingere. În plus, materialul neporos este deosebit de rezistent la alunecare.

Suprafaţă de duş Geberit Olona din răşină cu piatră

Suprafaţă de duş Geberit Olona

Geberit Olona impresionează prin uşurinţa în montaj, aspectul minimalist şi raportul calitate-preţ atractiv. Suprafaţa de duş din răşină cu piatră este instalată la nivelul pardoselii. Capacul cu ventil de scurgere este înconjurat de un inel cromat îngust. Acest lucru face capacul să pară că pluteşte deasupra scurgerii, creând un accent vizual. Suprafaţa de duş alb mat este, de asemenea, uşor de curăţat. Geberit Olona este disponibilă în patru dimensiuni pătrate şi numeroase dimensiuni dreptunghiulare, ceea ce o face potrivită pentru aproape orice plan de baie.

Baie cu Geberit CleanLine

Geberit CleanLine

Combină aspectul, funcţia şi igiena remarcabile. Datorită amplasării discrete la margine, nimic nu stă în calea plăcerii de a face duş la nivel cu pardoseala.

Scurgere în perete Geberit pentru duş fără cădiţă

Scurgere în perete Geberit

Scurgerea în perete Geberit eliberează calea pentru o baie fără bariere, cu design continuu. Mutarea scurgerii din pardoseală în perete păstrează aspectul uniform al duşului fără cădiţă, fără a mai călca pe scurgere.