De trei ori spre cerTriiiple în Viena (LA)

Viena crește - spre cer. Pe fostul sediu al vechiului birou vamal, trei turnuri denumite TrIIIple se înalță, cu până la 33 de etaje și peste 1000 de unități rezidențiale. Produsele Geberit se află la înalțime.

Trei turnuri de până la 33 de etaje fiecare, peste 1 000 de unități rezidențiale, aproximativ 70 000 m² de suprafață totală și un volum de proiect de peste 300 de milioane de euro: TrIIIple de pe canalul Dunării din Viena impresionează prin cifre și cu un strop de opulență: piscină pe acoperiș, lounge cu bibliotecă, bucătărie pentru evenimente, saloane pentru grătar, jocuri, cinema, plus terase comune pe acoperiș, restaurante și baruri determină stilul de viață în TrIIIple.

UN ELEMENT PROEMINENT AL ORIZONTULUI


Două turnuri cu apartamente clasice au fost finalizate din august 2021, iar unul cu microapartamente mobilate este deja ocupat de la sfârșitul lunii martie 2021. Astfel, nu numai că se adaugă peste 1 000 de unități rezidențiale orașului Viena, dar beneficiem și elemente distinctive la orizontul orașului.

Împărțirea turnurilor în diferite zone de înălțime este menită să vizualizeze faptul că cele trei clădiri se află într-un dialog între ele, vorbesc una cu cealaltă. Zonele reflectă dimensiunea orașului. De asemenea, ele au avantajul că rezidenții pot descrie locul în care locuiesc - în partea superioară, deasupra terasei mari, de exemplu.

Drenaj al acoperișului inteligent

O privire în interiorul acestei clădiri impresionante arată că produsele Geberit au o contribuție importantă la funcționalitatea zgârie-norilor. Sistemul de drenaj pentru acoperiș Pluvia nu numai că asigură o scurgere eficientă a apei, dar permite o utilizare maximă a spațiului, deoarece necesită doar câteva coloane de scurgere.

Izolarea fonică este, de asemenea, un factor decisiv în cazul construcțiilor înalte, care reprezintă un domeniu foarte sensibil în ceea ce privește drenajul clădirilor. Prin urmare, constructorii Grupului Soravia au optat pentru sistemul de drenaj Geberit Silent-db20 cu izolare fonică. Elementele de montare a wc-urilor Huter și rezervoarele de apă Geberit Sigma încastrate, utilizate în TrIIIple, sunt, de asemenea, potrivite pentru montarea izolată fonic pe podea și pe perete.

Date

Know-how Geberit

Know-how Geberit

Galerie de imagini

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA EVIEWNEWSLETTERUL GEBERIT PENTRU ARHITECȚI

Colaj de imagini (© Geberit)

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit sunt utilizate în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante obiecte.

Periodic, “eView“, newsletterul Geberit, abordează un subiect actual din industria construcțiilor. Pe lângă exemple spectaculoase de proiecte, “eView“ oferă interviuri cu arhitecți, experți în construcții și proiectanți, precum și informații suplimentare din domeniu.