Geberit BambiniBăi prietenoase pentru copii, cu factor de distracţie

Spaţii sanitare pentru creşe şi şcoli

Copiii se joacă într-un spaţiu de spălare joacă Geberit Bambini

Copiii descoperă lumea prin joc. Atunci când se amenajează instalaţii sanitare pentru copii, cum ar fi în creşe, centre de îngrijire a copiilor şi şcoli, igiena, uşurinţa de curăţare şi siguranţa sunt toate aspecte esenţiale. Facilităţile de baie potrivite pentru copii pot promova o abordare ludică a sănătăţii şi igienei personale.

Seria de baie Geberit Bambini oferă WC-uri pentru copii suspendate, lavoare pentru copii şi alte produse de spălare care sunt special adaptate la nevoile copiilor de vârstă mică până la vârsta de 14 ani. Conceptul cromatic creează o atmosferă jucăuşă, dar atemporală în spaţiile sanitare. Cu produsele sale uşor de curăţat, această serie îndeplineşte şi cerinţele personalului de îngrijire şi curăţenie.

Geberit Bambini dintr-o privire

De ce să alegeţi Geberit Bambini?

Înălţimea perfectă

Echipamente de toaletă şi spălare adecvate pentru diferite grupe de vârstă

Factor de distracţie cu valoare educaţională

Posibilitatea de a experimenta cu funcţii precum un bazin şi tobogane care pot fi barate

Uşor de curăţat

Vasul de ceramică WC închis Rimfree nu are margine de spălare

Instalare fără întreruperi

Proces de instalare dovedit cu elemente de instalare şi conexiuni Geberit

Vase de ceramică WC pentru copiipentru creşe şi grădiniţe

Vasele de ceramică WC la înălţimea potrivită şi cu echipamentul adecvat sunt concepute pentru a sprijini copiii pe tot parcursul procesului de deprindere a mersului la toaletă. Vasele de ceramică WC Rimfree® fără margine de spălare sunt disponibile în trei înălţimi diferite: 24, 30 şi 35 cm.

Vasul WC suspendat poate fi instalat la o înălţime de 35 cm, potrivită pentru copii. Acest lucru înseamnă că podeaua de sub WC este păstrată liberă şi uşor de curăţat. Cele două vase WC cu montare pe podea pentru copii mici şi copii de până la vârsta preşcolară sunt instalate în spatele peretelui. În plus, suprafaţa WC-ului poate fi curăţată rapid, datorită designului închis al toaletei.

Vasele de ceramică WC pot fi combinate cu un capac WC cu mânere sau un colac WC cu şine de sprijin. Un colac WC în formă de oliţă este disponibil pentru cele mai mici obiecte sanitare din ceramică. Toate capacele noastre de toaletă sunt uşor de curăţat, igienice şi proiectate ergonomic.

Spaţiu de joacă şi spălarepentru copii de toate vârstele

Spaţiul de joacă şi spălare Geberit Bambini

Copiii adoră să se joace cu apa! Lavoarele speciale realizate din acest material compozit versatil şi rezistent, trezesc în mod jucăuş dragostea copiilor pentru apă. Un lavoar la nivel scăzut, cu forme rotunde, este mai uşor şi mai distractiv pentru a-i învăţa pe cei mici despre curăţenie.

Lavoarele pentru copii pot fi instalate la înălţimi potrivite pentru copii cuprinse între 45 şi 60 cm. Detaliile inteligente, cum ar fi adâncimile reduse de instalare şi o gaură de baterie mai apropiată, le fac şi mai uşor de utilizat. De asemenea, bateriile incluse au modele amuzante pentru a stârni imaginaţia copiilor. Acestea sunt disponibile în culori vibrante sau neutre, pentru a se potrivi cu ambianţa din zona sanitară.

Alte beneficii ale lavoarelor pentru copii:

  • Proiecţie redusă
  • Finisaj opţional în patru variante de culori diferite: fără ilustraţii, albastru ocean, verde pădure şi roşu carmin
  • Baterie pentru lavoar asortată, cu un design adaptat copiilor

Caracteristici adaptate copiilorpentru mai multă distracţie în baie

Spaţiu de joacă şi de spălare Geberit Bambini cu bazin ce poate fi închis cu bariere

Încurajaţi explorarea – promovaţi metoda învăţării din greşeli – bucuraţi-vă de învăţarea practică: Spaţiul de joacă şi de spălare din seria Geberit Bambini oferă o gamă largă de opţiuni pentru joaca cu apa. Până la trei niveluri sunt integrate în cuvele de spălare, fiecare dintre ele fiind potrivit şi accesibil pentru diferite grupe de vârstă. Aceste niveluri sunt prezentate sub forma unor valuri blânde, într-un design jucăuş şi fluid.

În zona superioară a spaţiului de joacă şi de spălare, un bazin ce poate fi închis cu bariere este zona perfectă pentru activităţi acvatice, în timp ce toboganul integrat către cel mai jos lavoar invită copiii să se joace şi să experimenteze.

Această abordare jucăuşă este cea care face ca igiena zilnică să fie şi mai distractivă. Motivul valurilor are, de fapt, un dublu scop: nu numai că simbolizează funcţionalitatea spaţiului de joacă şi de spălare, dar reflectă şi imaginaţia şi creativitatea nelimitate ale copiilor.

Schemă de culori armonioasăpentru instalaţiile sanitare pentru copii

În spaţiile sanitare pentru creşe, şcoli şi centre de îngrijire a copiilor, este logic să alegeţi culori amuzante şi potrivite pentru copii în stadiul lor de dezvoltare. Culorile ajută nu numai la crearea unei atmosfere plăcute, dar servesc şi la evidenţierea funcţiilor – de exemplu, este mai uşor pentru copii să facă distincţia între volumele mari şi mici de spălare dacă butoanele au culori diferite.

Pentru a vă asigura că întreaga instalaţie sanitară se armonizează din punct de vedere cromatic, clapetele de acţionare, capacele WC, bateriile pentru lavoar şi panourile de design pentru chiuvete pot fi combinate fără probleme în culori moderne, tonale.

Selecţia actuală de culori este modernă, discretă şi oferă numeroase posibilităţi de combinare.

Curăţare uşoară cu Geberit Bambini

Instrucţiuni de curăţare pentru spaţiul de joacă şi spălare Geberit Bambini

După ce toată joaca şi explorarea s-au terminat, este timpul să faceţi ca spaţiul de joacă şi de spălare să arate din nou curat şi ordonat. Toaletele, lavoarele, bateriile şi alte produse Geberit Bambini au fost proiectate pentru a fi uşor de curăţat şi întreţinute cu un efort minim.

Pentru curăţarea zilnică, vă recomandăm să folosiţi apă şi o cârpă moale. Petele încăpăţânate pot fi îndepărtate cu partea aspră a unui burete de plastic şi o cremă de curăţare uşoară.

În ceea ce priveşte bateriile, acestea pot fi curăţate cu un detergent pentru baterii şi oţel disponibil în comerţ. Chiar şi după o utilizare intensivă, spaţiul sanitar al copiilor este ca nou în cel mai scurt timp.

Spaţii sanitare adaptate pentru copii,instalate în cel mai scurt timp

Etapa de instalare a elementului Geberit Duofix pentru seria Bambini

Un element special Geberit Duofix este disponibil pentru Geberit Bambini, care poate fi utilizat pentru a instala toalete mici pentru copii la înălţimi de 24 sau 30 cm.

Clapeta de acţionare poate fi setată la o înălţime de 78, 83 sau 88 cm în timpul instalării, astfel încât copiii să poată trage apa la toaletă de la o înălţime uşor accesibilă. Instalatorii pot folosi o scală de pe cadru pentru a determina înălţimile corespunzătoare şi pot continua instalarea ca de obicei.

Geberit Bambini a fost proiectat cu gândul la copii şi este o joacă de copil la instalare.

Caracteristici inovatoare dintr-o privire

Premiipentru Geberit Bambini

2024

iF Design Award 2024

Gama de produse Geberit BambiniDate despre produs, dimensiuni şi multe altele

Copii jucându-se într-un spaţiu sanitar cu produse Geberit Bambini

Informaţii tehnice, cum ar fi datele CAD, fişele tehnice ale produselor şi dimensiunile exacte pot fi găsite în catalogul nostru de produse. Descoperiţi gama completă de produse Geberit Bambini.

Răsfoiţi catalogul de produse

Întrebări frecventeprivind amenajarea spaţiilor sanitare în creşe şi şcoli

De unde pot cumpăra Geberit Bambini?

Puteţi vizualiza şi cumpăra Geberit Bambini de la dintr-un showroom din apropierea dvs.. Partenerii noştri vor fi bucuroşi să vă ajute.

Găsiţi un showroom

Descoperiţi produse similare