Geberit ComfortLightLumina preferată garantată

Este adesea primul loc în care mergem dimineața și ultimul loc în care mergem seara: baia. Este locul în care ne pregătim pentru zi și avem grijă de noi înșine înainte de a merge la culcare. O atmosferă confortabilă în baie ajută să începem ziua în mod pozitiv și să o încheiem în mod calm. Conceptul de iluminat de la Geberit creează o iluminare armonioasă prin intermediul surselor de lumină conectate și al Geberit ComfortLight.

Beneficiile:

  • Produsele sanitare și mobilierul de baie cu Geberit ComfortLight creează atmosfera în cameră și o luminează perfect în orice moment al zilei.
  • Luminozitatea reglabilă și culoarea luminii aduc un factor de bunăstare în baie.
  • Sursele de lumină conectate pot fi controlate simultan și armonios prin simpla apăsare a unui buton.

Alegeţi intuitiv lumina potrivită pentru fiecare nevoie

Controlul automat al luminii poate fi atenuat continuu şi poate fi operat intuitiv: Lumina mai puternică devine automat mai rece, iar lumina mai întunecată devine mai caldă. Tocmai această reglare a temperaturii culorii şi a luminozităţii este cea care defineşte Geberit ComfortLight. Patru moduri de iluminat programate caracterizează conceptul de iluminat, care poate fi, de asemenea, atenuat continuu şi oferă lumina potrivită pentru fiecare nevoie:

Control simpluIluminat armonios prin simpla apăsare a unui buton

Toate sursele de lumină pot fi controlate simultan prin simpla apăsare a unui buton cu ajutorul sistemului de control DALI. Clienții pot decide dacă doresc să acționeze iluminatul în mod digital prin intermediul aplicației Geberit Home, folosind comutatorul cu senzor tactil de pe dulapul cu oglinzi sau cu întrerupătorul de lumină din baie. Aplicația Geberit Home poate fi utilizată, de asemenea, pentru a pre-programa intervale de timp pentru diferite stări de iluminare.

Produse pentru mai mult confort în baie