Funcţii inteligentepentru zona de duş

Mai multă igienă şi curăţenie

Soluţiile de duş de la Geberit îmbină aspectul, funcţiile şi igiena remarcabile. Suprafeţele căzilor de duş sunt fabricate din materiale uşor de curăţat. Toate zonele în care curăţarea este critică au fost proiectate astfel încât să nu dispună de margini în care se pot acumula depunerile de murdăria. Geberit oferă şi soluţii de scurgere igienică fiabile pentru toate soluţiile de duş: O inserţie tip pieptene de captate a firelor de păr şi a murdăriei este montată în canalul de scurgere, prevenind astfel înfundarea sifonului. Inserţia tip pieptene integrată facilitează curăţarea şi poate fi îndepărtată cu uşurinţă.

Design de baie cu acces liber

Convingeţi-vă de avantajele şi eficienţa cabinei de duş cu acces liber şi adecvată vârstei, explorând zona acesteia. Căzile de duş de la Geberit dispun de suprafaţă anti-alunecare, în scopul asigurării stabilităţii corespunzătoare. Căzile de duş pot fi instalate chiar şi la nivel cu pardoseala, astfel încât podeaua să continue fără obstacole.

Geberit oferă şi o opţiune suplimentară cu acces liber şi dotată cu scurgere în perete: mutarea sifonului de pe pardoseală în perete înseamnă o mişcare facilă şi posibilitatea placării uniforme a cabinei de duş.