Configuraţi-vă baiaGustul dvs., alegerea dvs.

Configurator baie Geberit

Creaţi-vă online o baie personalizată în doar cinci paşi simpli, în funcţie de preferinţele personale şi de condiţiile de spaţiu. Descoperiţi, încă din prima fază de proiectare a băii dvs., numeroasele opţiuni de design ale colecției pentru baie Geberit ONE.

Faceţi o incursiune vizuală în baia dvs. de vis şi folosiţi configuratorul online Geberit pentru a asorta perfect componentele individuale, cum ar fi lavoarul din ceramică, mobilierul pentru baie şi dulapul cu oglindă, în funcţie de stilul dvs. Vasul ceramic, bateria şi dulapul de sub lavoar sau blatul lavoarului formează o unitate funcţională şi vizuală.

Prin intermediul graficii 3D, este posibilă vizualizarea selecţiei efectuate din diferite direcţii de vizualizare şi, astfel, obţinerea unei imagini realiste a întregului lavoar. De asemenea, sunt afişate informaţii suplimentare despre funcţiile selectate.

Vă puteţi salva proiectarea individuală a băii, o puteţi partaja cu alţii sau o puteţi tipări direct şi o puteţi discuta şi pune în aplicare împreună cu specialistul dvs. în domeniul sanitar.

Creeați-vă baia personalizată, care se potrivește nu numai stilului dvs., ci și cerințelor de spațiu, în doar cinci pași simpli, online. Descoperiți opțiunile extinse de design din colecția pentru baie Geberit ONE în timpul fazei inițiale de proiectare a băii dumneavoastră.

Cufundați-vă vizual în baia de vis și folosiți instrumentul de configurare online Geberit pentru a selecta componentele individuale, cum ar fi lavoarele, mobilierul de baie și dulapurile cu oglinzi, care se potrivesc perfect stilului dumneavoastră. Creați un sentiment de unitate funcțională și estetică prin alegerea lavoarului, a bateriei și a dulapului de lavoar sau a blatului de lavoar.

Grafica 3D le permite utilizatorilor să vizualizeze alegerile lor din diferite unghiuri, oferindu-le o imagine realistă a întregii zone de lavoar. De asemenea, sunt afișate informații suplimentare despre funcțiile selectate.

Puteți să vă salvați planurile individuale de baie, să le partajați cu alte persoane sau chiar să le imprimați direct pentru a le discuta și a le da viață împreună cu specialistul dumneavoastră în domeniul sanitar.