Lavoare de baieîn modele contemporane şi într-o varietate de forme

Lavoare contemporane pentru baia dvs.

Lavoar pe blat Geberit ONE

Un lavoar este piesa centrală a oricărei zone de lavoar din baie. Preferaţi să păstraţi lucrurile minimaliste şi elegante sau apreciaţi funcţionalitatea suplimentară?

Indiferent de preferinţele dvs., veţi găsi cu siguranţă soluţia perfectă care să se potrivească stilului dvs. printre diferitele modele de la Geberit. Indiferent dacă lavoarul de care aveţi nevoie este pentru o baie de familie sau pentru un spaţiu mai modest, selecţia extinsă de dimensiuni şi modele de la Geberit vă acoperă toate nevoile.

Adresaţi-vă comerciantului dvs. specializat din localitate pentru a vă informa despre gama largă de lavoare Geberit de diferite dimensiuni şi modele.

Lavoare de baie GeberitModele selectate

De ce să alegeţi un lavoar de baie de la Geberit?

Uşor de curăţat

Finisajul KeraTect® face ca suprafaţa ceramică să fie extrem de netedă şi, prin urmare, uşor de curăţat.

Diverse modele

Selecţia diversă de forme şi stiluri vă permite să creaţi combinaţia perfectă pentru a se potrivi cu baia dvs.

Scurgere de lavoar Geberit CleanDrain

Scurgerea are o inserţie tip pieptene pentru o mai mare igienă şi curăţenie.

Funcţii suplimentare inovatoareValoarea dvs. adăugată cu lavoarele Geberit

Gama noastră, dintr-o privireCe lavoar veţi alege?

Lavoare pe blat Geberit ONE

În plus faţă de diferitele modele, oferim, de asemenea, diferite tipuri de lavoare:

Cu sau fără dulap, lavoarele tradiţionale sunt întotdeauna o alegere excelentă. De obicei, acestea au o margine ceramică uşor mai lată. Cu sau fără dulap, acestea reprezintă o alegere excelentă.

Lavoarele de mobilier formează o unitate vizuală armonioasă cu dulapul de lavoar asortat. Marginea ceramică uşor mai subţire le face să arate mai compacte şi mai elegante.

Lavoarele pe blat se aşează ca un bol deasupra mobilei sau pe un panou asortat cu un decupaj. Aceasta transformă orice zonă de lavoar într-o adevărată atracţie.

Fiecare dintre gamele de produse dispune, de asemenea, de o gamă de lavoare duble şi de lavoare mici pentru spălarea mâinilor. Deci, ce model veţi alege?

Descoperiţi gama Mix & Match

Lavoar cu sau fără dulap

Lavoar pe blat Geberit ONE cu dulap

Nu puteţi spune niciodată că aveţi suficient spaţiu în baie, mai ales dacă mai multe persoane din casă doresc să îşi depoziteze produsele şi accesoriile personale. Lavoarele cu un dulap de bază sunt ideale pentru a adăuga şi mai mult spaţiu de depozitare la mobilierul pentru baie.

Aici intervine Geberit cu soluţiile sale concepute pentru a optimiza organizarea mobilierului din baie. Combinaţiile sofisticare de lavoare şi dulapuri de baie utilizează în mod ideal spaţiul din baie. În funcţie de model, dulapurile de bază sunt disponibile cu mânere sau cu un mecanism de deschidere prin apăsare. Sistemele inovatoare de organizare a sertarelor oferă accesibilitate mai bună şi mai mult spaţiu.

Combinaţiile de lavoare de baie complete cu corpuri de mobilier sunt disponibile atât cu lavoare clasice, cât şi cu lavoare pe blat. Instalatorul sau comerciantul dvs. specializat vă va sfătui cu plăcere.

Lavoarul mic pentru spălarea mâinilor cu economie de spaţiu pentru toaleta oaspeţilor

Atunci când se proiectează o baie îngustă sau o toaletă pentru oaspeţi, lavoarul din ceramică nu trebuie să ocupe mult spaţiu. De asemenea, trebuie să fie practic şi estetic atractiv. Lavoarele mici asimetrice pentru spălarea mâinilor sau lavoarele de colţ vă permit să creaţi opţiuni de design interesante în combinaţie cu restul mobilierului pentru baie.

Un alt aspect important este că lavoarele mici pentru spălarea mâinilor trebuie să fie suficient de adânci pentru a vă permite să vă puneţi mâinile complet sub apă. În acest caz, alegerea corectă a bateriei este crucială. Puteţi crea chiar şi mai mult spaţiu în jurul lavoarului prin încorporarea nu numai a suprafeţelor de rafturi, dar şi a dulapurilor mici asortate.

Colecțiile noastre de baie oferă o selecţie largă de lavoare mici, în diferite modele, pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Baie de oaspeţi Geberit iCon
Lavoar mic pentru spălarea mâinilor Geberit Xeno²
Lavoar pe blat Geberit ONE

Lavoare duble pentru baia de familie

Tuturor ni s-a întâmplat la un moment dat să ne intercalăm cu alţi membri ai familiei care vor să meargă la baie în acelaşi timp.

În acest caz, lavoarele duble reprezintă soluţia ideală pentru familii sau cupluri. Lavoarele duble asigură o utilizare şi mai eficientă a băii. O zi relaxată începe în baie – fără timpi de aşteptare inutili sau stres.

Diferitele serii de baie de la Geberit oferă lavoare duble într-o varietate de forme şi dimensiuni diferite. În funcţie de formă, acestea sunt dotate şi cu suprafeţe de rafturi .

Corpurile de mobilier duble sunt disponibile cu lavoare simple sau lavoare pe blat, precum şi cu lavoare de mobilier. Instalatorul sau comerciantul dvs. specializat vă va sfătui cu plăcere cu privire la gama disponibilă de lavoare duble.

Lavoar dublu Geberit ONE
Lavoar dublu Geberit iCon
Lavoar dublu Acanto

Gama de lavoare de baieDate despre produs, dimensiuni şi multe altele

Seria de baie Geberit iCon din stejar

Informaţii tehnice, cum ar fi datele CAD şi dimensiunile exacte, pot fi găsite în catalogul nostru de produse. Descoperiţi gama completă de lavoare de baie Geberit.

Răsfoiţi catalogul de produse

Întrebări frecvente despre lavoarele de baie

De unde pot cumpăra lavoare de baie Geberit?

Puteţi vizualiza şi cumpăra lavoarele noastre de baie într-un showroom din apropierea dvs.. Partenerii noştri vor fi bucuroşi să vă ajute.

Găsiţi un showroom

Descoperiţi produse similare

Revista cu produse pentru baie GeberitDescărcaţi sau comandaţi acum

Revista cu produse pentru baie
  • Descoperiţi toate ideile şi sursele de inspiraţie de care aveţi nevoie pentru baia visurilor dvs.
  • Toate seriile de produse de baie Geberit dintr-o privire
  • Galeriile de imagini extinse oferă o sursă de inspiraţie pentru design-uri creative ale băii
  • Prezentările generale ale produselor sunt instrumente practice ce facilitează planificarea în cele mai mici detalii.

Puteţi descărca gratuit revista cu produse pentru baie în format PDF.

Descărcaţi revista cu produse pentru baie  (45 MB)