Inserție tip pieptene integratădetaşabilă

Lavoarul Geberit ONE

Canalul de scurgere CleanDrain al lavoarului Geberit ONE este poziționat inteligent pe marginea din spate a bazinului și este ascuns cu un capac magnetic care este ținut exact în poziție. În spatele capacului se află o inserție de pieptene care acționează ca o capcană pentru păr. Printr-o simplă mișcare a încheieturii mâinii, capacul și inserția pieptene pot fi îndepărtate și curățate cu ușurință. Acest lucru înseamnă că scurgerea este menținută curată și se poate preveni înfundarea.

Datorită poziției sale pe marginea din spate a bazinului, deșeurile de lavoar CleanDrain nu se află direct în linia de foc a jetului de apă. Acest lucru previne stropii de apă, ceea ce duce la o reducere semnificativă a apei și a reziduurilor de calcar. Curățarea este simplificată și mai mult datorită glazurii speciale KeraTect, care este o caracteristică standard la toate lavoarele Geberit ONE. Glazura este aplicată pe aparatul ceramic și are o suprafață practic neporoasă și extrem de netedă.

Geberit ONE
Glazură specială KeraTect

Rigola de duș Geberit CleanLine – inserție tip pieptene, care poate fi spălată

Geberit CleanLine

Rigola pentru duș Geberit CleanLine este igienică, curată și frumoasă. Spre deosebire de rigolele de duș convenționale, acesta nu evacuează apa în mod invizibil, ci printr-o scurgere deschisă elegantă din oțel inoxidabil. Ca urmare, nu există zone ascunse în care se poate acumula murdărie și care pot duce la apariția unor mirosuri neplăcute. Este suficient să scoateți și să clătiți inserția de tip pieptene și să ștergeți rapid rigola CleanLine - și totul este curat.

Soluții pentru dușuri fără cădiță

Inserție tip pieptene pentru suprafața de duș Geberit Setaplano

Geberit Setaplano

Suprafața de duș Geberit Setaplano este fabricată dintr-un material de suprafață solidă de înaltă calitate și are o înclinare ușoară care duce la scurgerea din partea frontală. Deoarece nu există margini sau colțuri, această soluție de duș este deosebit de ușor de curățat. Capacul de scurgere poate fi îndepărtat cu o simplă mișcare a încheieturii mâinii. Sub capac se află o inserție de tip pieptene care protejează scurgerea de înfundare. Aceasta poate fi îndepărtată cu ușurință și curățată în cel mai scurt timp.

Produse pentru mai multă curățenie în baie