Vas WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean Alba

De ce să alegeţiGeberit AquaClean?

Ştim despre ce vorbim

Geberit AquaClean este incontestabilul lider al pieţei europene când vine vorba de vase WC cu funcţia de bideu inclusă. Prin calitate excepţională şi tehnologii inovatoare, stabileşte în mod constant noi standarde în baie. Geberit inspiră clienţi la nivel mondial de la sediul său elveţian din Jona.

GEBERIT AQUACLEAN STABILEŞTE NOI STANDARDE

Atunci când alegeţi AquaClean, alegeţi pachetul complet. Beneficiaţi de experienţă dovedită în sectorul vaselor WC cu funcţia de bideu inclusă, unde designul şi funcţionalitatea se completează în armonie perfectă. De asemenea, vă puteţi baza pe garanţii pe termen lung, service de încredere şi o strategie de produs durabilă pentru linişte deplină.

Bun în mod durabil4 motive pentru a alege Geberit AquaClean

Siguranţăpentru apa dvs. potabilă

Baterii cu montaj pe perete Geberit cu apă care curge

Vasele WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean sunt conforme cu toate reglementările europene relevante, inclusiv standardul EN 1717 privind apa potabilă.

Geberit îndeplineşte acest standard folosind un racord integrat de alimentare cu apă cu protecţie la reflux, asigurându-se că vasele WC cu funcţia de bideu inclusă nu pot provoca niciodată filtrarea impurităţilor în reţeaua de apă potabilă.

Geberitîşi asumă responsabilitatea

Cascadă

Aici, la Geberit, luăm responsabilitatea socială în serios. Ne ţinem această promisiune prin dezvoltarea unei strategii de mediu atent analizată, creând produse durabile care economisesc apa pe parcursul întregului lor ciclu de viaţă şi respectând angajamentul nostru faţă de societate.

Această concentrare consecventă asupra sustenabilităţii dă roade – aflaţi mai multe despre contribuţia Geberit la o industrie sanitară durabilă.

Aflaţi mai multe despre strategia noastră de sustenabilitate