Vase WC suspendateConcentrare pe elementele esenţiale

Vas WC suspendat pentru un design armonios al băii

Un vas WC suspendat conferă băilor şi toaletelor pentru oaspeţi un aspect elegant şi atractiv.

Design redus

Odată cu decizia de a cumpăra un vas WC suspendat, rezervorul dispare în spatele peretelui şi vă puteţi concentra asupra designului WC-ului şi al clapetei de acţionare. Există diferite forme de vase WC în gama Geberit. Există un design pentru fiecare stil, astfel încât vasul WC să se integreze armonios în designul general al băii.

Design Meets Function

Ca un efect secundar plăcut, spaţiul liber de sub vasul WC suspendat face ca baia să pară mai mare şi facilitează curăţarea pardoselii. Alegerea de a instala o clapetă de acţionare fără atingere pentru a completa vasul WC suspendat duce designul, igiena şi curăţarea la un nou nivel.

Ştiaţi că…?

Vasul WC suspendat este o piesă de design atemporală pentru baia modernă. De mai bine de 50 de ani, calitatea soluţiilor Geberit pentru vase WC suspendate s-a dovedit a fi de necontestat. Cadrul integrat în perete şi vasul ceramic pot suporta sarcini de până la 400 kg. Rezervoarele Geberit sunt turnate dintr-o singură bucată şi fiecare dintre acestea este testat de mai multe ori înainte de a părăsi fabrica.

Produse pentru baie cu design funcțional