Vase WC şi capace pentru vase WCVase WC cu o estetică atemporală

Vase WC Geberit iCon

Geberit oferă totul pentru WC-ul dvs. dintr-o singură sursă, de la vase WC fără margini şi clapete de acţionare în diferite modele până la rezervoare şi capace WC.

Acest lucru asigură faptul că toate componentele WC-ului sunt perfect potrivite şi testate îndelung în laboratoarele noastre sanitare, ceea ce înseamnă că vă putem oferi o valoare adăugată reală pentru baia dvs. sub forma unor produse durabile şi a unor garanţii speciale. Gama noastră de WC-uri include vase WC cu funcţia de bideu inclusă, vase WC cu montaj pe perete şi vase WC cu montaj pe podea.

Vase WC de la GeberitPuncte forte selectate

De ce să alegeţi un vas WC Geberit?

Performanţă remarcabilă de spălare

Funcţia noastră excepţională de spălare a vasului WC este eficientă, silenţioasă şi puternică.

Uşor de curăţat

Datorită unei performanţe excelente de spălare, a unui capac de toaletă uşor de îndepărtat şi a unei glazuri speciale netede.

Potrivirea perfectă

Rezervorul şi vasul de ceramică WC se potrivesc perfect din punct de vedere funcţional.

Funcţiile vasului WC dintr-o privire

Vasele WC de la Geberit au mult mai multe de oferit decât pare la prima vedere. Vasele noastre WC fără margini nu numai că redefinesc curăţenia şi igiena, ele oferă, de asemenea, o spălare eficientă şi silenţioasă. Ştiaţi că o unitate de purificare a aerului poate fi integrată în WC-ul dvs.? Cu un filtru în clapeta de acţionare, vă puteţi baza întotdeauna pe aer curat în baie. Vasul WC Geberit ONE poate fi, de asemenea, ajustat pe înălţime chiar şi dupa mai mulți ani de la instalare, pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Vasele WC Rimfree

Pe lângă design, alţi factori majori de decizie atunci când se alege un vas de ceramică WC includ igiena şi uşurinţa de întreţinere. Zona de sub marginea de spălare este un loc ideal care ascunde germeni, murdărie şi depuneri care se acumulează, motiv pentru care Geberit oferă WC-uri Rimfree. Proiectate în întregime fără margine, nu există locuri ascunse sau greu accesibile în care se pot acumula depuneri care să creeze mirosuri nedorite.

Geberit oferă două tehnici de spălare sub forma Rimfree® şi TurboFlush. Ambele tehnici oferă o performanţă remarcabilă de spălare, pentru a face curăţarea vasului WC mult mai uşoară. Tehnica patentată de spălare Rimfree® a fost dezvoltată de Geberit pentru vasele de ceramică WC. Un ghid de spălare asigură o igienă maximă la spălarea suprafeţelor WC-ului, cu un consum minim de apă.

Tehnica de spălare TurboFlush în WC-ul Acanto
Caracteristica Rimfree® în WC-ul iCon

WC-uri cu spălare turbionarăVas WC Geberit Acanto şi vas WC Geberit ONE cu TurboFlush

Eforturile noastre de a reduce timpul de curăţare ne-au determinat să facem un pas în plus pentru a dezvolta tehnica de spălare TurboFlush. În acest fel, experţii noştri au optimizat întregul flux de apă de la rezervor, prin WC, până la scurgere.

Geometria interioară a vaselor noastre de ceramică WC cu TurboFlush este concepută pentru a canaliza energia apei din rezervor şi a permite cea mai bună evacuare posibilă din vasul WC. Aceasta ghidează fluxul de apă de spălare prin vasul WC fără margini într-un vârtej puternic, controlându-l cu precizie pentru o spălare completă a suprafeţei. Performanţa de spălare rezultată este de până la 10 ori mai mare decât cea prevăzută de reglementările internaţionale.

Ce vas WC Rimfree se potriveşte stilului tău?

Rotund, pătrat, cu o proiecţie scurtă, alb lucios sau mat – vasele de ceramică WC fără margini de la Geberit sunt disponibile în diferite forme, culori şi dimensiuni şi pot fi combinate armonios cu o gamă de lavoare de baie şi bideuri.

Vase WC cu funcţia de bideu inclusă, pentru şi mai mult confortCurăţare igienică cu apă

Geberit AquaClean Alba cu o femeie şi un copil în baie

Curăţarea cu apă este mai temeinică şi mai delicată decât curăţarea cu hârtie igienică, ceea ce o face ideală pentru zonele intime sensibile. Cel mai pozitiv aspect este că vă veţi simţi curat şi împrospătat după fiecare utilizare a vasului WC cu funcţia de bideu inclusă. Funcţiile suplimentare de confort, care variază în funcţie de model, completează experienţa de bunăstare. Odată ce aţi experimentat această senzaţie de prospeţime şi curăţenie, nu veţi mai dori să vă lipsiţi niciodată de ea.

Cu modelele sale AquaClean Mera, Sela, Alba şi Tuma, Geberit oferă vasul WC cu funcţia de bideu inclusă perfectă pentru a se potrivi practic oricăror cerinţe şi oricărei situaţii de locuit – de la soluţia completă şi comodă pentru WC la capacul WC cu funcţie de bideu. Datorită combinaţiei perfecte de design şi tehnologie, nu aveţi nevoie de mai mult spaţiu decât pentru o toaletă convenţională – tot ce vă trebuie este un racord la reţeaua de alimentare.

Descoperiţi Geberit AquaClean

Răsfoiţi şi cumpăraţi produse

Găsiţi un
showroom

Geberit WC SystemTehnica de spălare şi vasul de ceramică WC, în armonie perfectă

Atunci când tehnologia şi designul vasului WC se îmbină într-o armonie perfectă, se creează valoare adăugată reală pentru utilizatorii de băi şi pentru profesioniştii din domeniul sanitar deopotrivă. Vasele WC Geberit sunt foarte uşor de curăţat şi impresionează întotdeauna prin spălarea lor extrem de puternică, dar extrem de silenţioasă.

Produsele noastre sanitare sunt mărturia deceniilor noastre de expertiză. Acesta este motivul pentru care toate componentele din sistemele noastre de WC, atât în faţa cât şi în spatele peretelui, de la vasul de ceramică WC până la rezervor, sunt perfect coordonate. Acest lucru simplifică, de asemenea, instalarea, care este cu 40 la sută mai rapidă decât în cazul grupurilor sanitare convenţionale.

Aflaţi mai multe despre Geberit WC System

Capacul perfect pentru vasul dvs. WC Geberit

Vasul WC Geberit Acanto cu funcţie QuickRelease

Un vas WC nu ar fi cu adevărat un vas WC fără colacul şi capacul însoţitor.

Colacul WC este conceput pentru a vă permite să vă aşezaţi confortabil, în timp ce capacul WC asigură o igienă sporită şi un design atractiv. Pentru cei care doresc să ducă confortul şi comoditatea la următorul nivel, un colac WC cu funcţie de încetinire a închiderii este alegerea ideală. Acesta dispune de un amortizor integrat în balama, pentru a asigura o închidere silenţioasă şi delicată.

Atunci când vine vorba de curăţarea vasului ceramic şi a capacului, este util dacă capacul poate fi îndepărtat rapid şi uşor de pe vasul WC. Acest lucru nu ar putea fi mai uşor cu produsele Geberit, datorită funcţiei QuickRelease, care permite ca capacului vasului WC să fie îndepărtat şi refixat rapid, dintr-o singură mişcare.

Clapete de acţionarePentru a se potrivi oricărui gust şi stil

Femeie cu clapetă de acţionare Geberit Sigma50 cu buton din aur roz

Descoperiţi gama extinsă de clapete de acţionare şi inspiraţi-vă din varietatea de forme, culori şi materiale oferite. Când vine vorba de alegerea clapetei de acţionare pentru spălarea vasului WC, nu trebuie să faceţi compromisuri.

Clapeta de acţionare nu numai că adaugă o notă de finisare la baia dvs., ci oferă şi funcţii de confort care vă pot îmbunătăţi cu adevărat stilul de viaţă.

Descoperiţi clapetele noastre de acţionare

Răsfoiţi şi cumpăraţi produse

Găsiţi un
showroom

Vase WC inovatoare de la Geberit

Monolith Plus cu vas WC iCon

Geberit Monolith

Monolith este modulul sanitar inteligent proiectat de la Geberit. Acesta conţine toată tehnica de spălare pentru vasul WC într-un design ingenios de economisire a spaţiului, acoperind diferenţa dintre rezervoarele expuse şi cele încastrate în spatele peretelui.

Geberit Monolith este alegerea perfectă pentru cei care doresc să economisească spaţiu păstrând în acelaşi timp orice lucrări de renovare la un nivel minim. Cu o gamă de materiale de suprafaţă diferite din care puteţi alege, Monolith este un element de design care completează orice baie.

Descoperiţi acum mai multe funcţii Monolith

Vasele WC din seria de baie Geberit Bambini, cu capace WC şi clapete de acţionare colorate

Vase WC pentru copii

Vasele WC cu dimensiuni adaptate şi capacele WC pentru copii reprezintă modalitatea perfectă de a-i ajuta pe cei mici să preia mai mult control asupra igienei personale de la o vârstă fragedă. Acesta este motivul pentru care Geberit oferă un colac WC în formă de oliţă şi un capac WC pentru copii complet cu mânere şi prinderi integrate.

Aceste vase WC, chiar şi pentru cei mai mici copii, sunt, de asemenea, incredibil de igienice şi uşor de curăţat datorită designului fără ramă.

Descoperiţi Geberit Bambini

Vas WC cu acces liber şi element de instalare Geberit Duofix

Vas WC cu acces liber

Vasele WC Geberit pentru băi cu acces liber sunt disponibile cu o proiecţie mare, pentru a facilita tranziţia de la scaunul cu rotile la WC.

Capacul WC este proiectat cu o balama specială continuă din oţel inoxidabil, pentru a se asigura că rămâne stabil în mod fiabil şi nu poate aluneca. Gama include, de asemenea, WC-uri cu o suprafaţă de aşezare ridicată.

Această înălţime confortabilă a capacului WC face ca utilizatorii să se aşeze şi să se ridice mai uşor, ceea ce este deosebit de util pentru persoanele în vârstă, cu mobilitate redusă.

Gama de produse de WC-uri GeberitDate despre produs, dimensiuni şi multe altele

Vas WC Geberit Acanto cu clapetă de acţionare Geberit Sigma70 din aur roz

Informaţii tehnice, cum ar fi datele CAD, fişele tehnice ale produselor şi dimensiunile exacte pot fi găsite în catalogul nostru de produse.

Descoperiţi gama completă de vase WC şi capace WC Geberit.

Răsfoiţi catalogul de produse

Întrebări frecvente despre vasele WC şi capacele WC

De unde pot cumpăra vase WC şi capace WC Geberit?

Puteţi vizualiza şi cumpăra vase WC şi capace WC Geberit de la reprezentanţa dvs. locală specializată sau într-un showroom din apropierea dvs.. Partenerii noştri vor fi bucuroşi să vă ajute.

Găsiţi un showroom în apropierea dvs.

Descoperiţi produse similare

Revista cu produse pentru baie GeberitDescărcaţi sau comandaţi acum

Revista cu produse pentru baie
  • Descoperiţi toate ideile şi sursele de inspiraţie de care aveţi nevoie pentru baia visurilor dvs.
  • Toate seriile de produse de baie Geberit dintr-o privire
  • Galeriile de imagini extinse oferă o sursă de inspiraţie pentru design-uri creative ale băii
  • Prezentările generale ale produselor sunt instrumente practice ce facilitează planificarea în cele mai mici detalii.

Puteţi descărca gratuit revista cu produse pentru baie în format PDF.

Descărcaţi revista cu produse pentru baie  (45 MB)