Acolo unde mirosurile nu îşi au locul

Aer neplăcut în baie? Acesta nu trebuie neapărat să existe

Cina. Familia se aşază la masă, aşteptând cu nerăbdare, alături de cuţit şi furculiţă. Cu siguranţă că mama a gătit din nou ceva grozav. Singura întrebare este: Ce anume? Pentru că a pornit hota ca măsură de precauţie şi a închis uşa de la bucătărie. Pentru ca mirosurile din bucătărie să nu se răspândească în toată casa, aşa cum spune mereu.

O situaţie foarte asemănătoare poate fi întâlnită în baie. În timp ce încăperea pare, de obicei, proaspătă şi curată, uneori se pot răspândi mirosuri destul de neplăcute din aceasta, care rămân prezente pentru o vreme. Prin urmare, de ceva timp există filtre împotriva mirosurilor din baie, care funcţionează în mod similar cu o hotă pentru aburi. Din fericire, acestea îşi fac treaba mult mai silenţios. În loc să extragă vaporii din bucătărie, acestea elimină mirosurile neplăcute din vasul WC. Şi o fac direct acolo unde apar mirosurile – în vasul de ceramică WC. Astfel, baia îşi recapătă prospeţimea plăcută.

Un mic sfat suplimentar: Pentru a menţine performanţa unei unităţi de purificare a aerului, filtrul coş pentru impurităţi trebuie schimbat în mod regulat – atât în bucătărie, cât şi în baie.

Produse pentru mai mult confort în baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie