Întreținerea băii dvs. Service pentru dușuri, sifoane și rezervoare

Dacă nu vă efectuați o revizie periodică a mașinii, aceasta va sfârși prin a se dezmembra din cauza ruginii. O revizie amănunțită în baie ajută, de asemenea, la asigurarea unei plăceri de lungă durată. Acesta începe cu curățarea suprafețelor ceramice și bateriilor, apoi cu întreținerea scurgerii sau a rigolei de duș, până la curățarea rezervorului instalat.

Dușul

Dușul

Geberit CleanLine facilitează mentenanța dușului (© Geberit)

Este important să vă curățați regulat baia. Acest lucru este valabil și pentru cadița de duș: curățarea regulată a suprafeței asigură un aspect plăcut al cadiței, fără depuneri inestetice de calcar și altele asemenea. Alte lucruri necesită ceva mai mult timp, dar ar trebui totuși să fie efectuate în mod regulat. Acestea includ curățarea scurgerii de duș sau a rigolei de duș. Insertul pentru păr este ușor de îndepărtat și de curățat, dar și scurgerea și rigola au nevoie de o curățare temeinică din când în când. Reziduurile de săpun și de murdărie pot provoca blocarea scurgerilor.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie