Din ce generaţie de băi faceţi parte?

Generaţia babyboomer şi generaţia Z fac parte din lumi diferite. De exemplu, când vine vorba de relaţia cu banii, mijloacele de comunicare preferate sau idolii. Însă o privire asupra băilor din diferite epoci dezvăluie, de asemenea, diferenţe semnificative.

Babyboomer

Născut între 1950–1965

Mulţi dintre cei din generaţia babyboomer s-au născut într-o perioadă în care nu toate apartamentele aveau cadă de baie.

Când apa caldă şi rece nu erau încă ceva obişnuit: aşa arătau multe băi în anii 1960. Baia era o încăpere pur funcţională în care tot ceea ce era necesar era adunat într-un spaţiu mic.

Produse pentru baie cu design funcțional

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie