Design funcţionalîn baie

Lavoar Geberit ONE cu dulap

O estetică redusă și atemporală care poate fi ușor combinată - pentru cei care caută eleganță modernă și o gamă largă de culori și materiale.

Oamenii au gusturi diferite atunci când vine vorba de amenajarea unei băi. Pentru a satisface nevoia de design personalizat a oamenilor, oferim produse într-o varietate de forme, culori și materiale. Pe lângă o estetică atemporală și elegantă, un element esențial al unui design bun este asigurarea unor caracteristici remarcabile ale produsului. La Geberit, funcționalitatea perfectă și aspectul atractiv nu sunt idei contradictorii. Într-adevăr, credem că ambele concepte se completează reciproc. De aceea, ne dezvoltăm produsele în conformitate cu sloganul “Designul întâlnește funcția“.

Băi mai bune, vieți mai bune.

Informații utile și funcții inteligente pentru un design funcțional sporit

Produse pentru baie cu design funcțional

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie