Petele în baiecauzate de detergenţii pentru igienă şi baie

Cu petele din baie, Geberit ştie ce este de făcut. Marianne Krüger, maistru în chimie industrială, explică ce pete inestetice din baie pot fi cauzate de detergenţii pentru igienă şi baie şi cum se pot evita.

Detergenţii pentru igienă şi baie conţin adesea clor. Clorul poate ataca multe suprafeţe dacă detergentul este lăsat să acţioneze prea mult timp, provocând, de exemplu, pete de coroziune pe bateri sau pe clapetele de acţionare, precum şi pete galbene pe elementele din plastic. Marianne Krüger oferă sfaturi despre cum să prevenim acest lucru.

Aflaţi mai multe despre seria „Despre petele în baie, Geberit ştie ce să facă”:

Partea 1: Petele din baie cauzate de vopseaua de păr şi decolorant
Partea a 3-a: Petele cauzate de ojă şi dizolvant pentru ojă
Partea a 4-a: Petele cauzate de depunerile de calcar şi silicat
Partea a 5-a: Petele din baie cauzate de detergenţii şi tabletele de curăţare a WC-urilor

Produse pentru mai multă curățenie în baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie