Mai multă curăţenieîn baie

Rigola de duș Geberit CleanLine cu inserție de tip pieptene integrată

Produse inteligente care se murdăresc mai puţin şi sunt uşor de curăţat – pentru toţi cei care îşi doresc să minimizeze efortul de curăţare a băii.

În mod ideal, o baie arată întotdeauna ca şi cum ar fi fost proaspăt curăţată. Însă cui îi place să facă curăţenie? Majoritatea oamenilor nu vor să-şi irosească timpul preţios cu curăţarea vaselor WC, a lavoarelor sau a duşurilor şi sunt deranjaţi de colţurile greu accesibile, suprafeţele sensibile şi mânerele incomode. Suntem cu toţii dezgustaţi atunci când trebuie să scoatem părul din sifoane sau să curăţăm vasul WC cu peria pentru WC dacă rămân reziduuri. Chiar şi amprentele de pe suprafeţele lucioase sunt enervante şi greu de îndepărtat. De aceea, dezvoltăm soluţii care previn acumularea de murdărie şi minimizează efortul de curăţare.

Băi mai bune, vieți mai bune

Informaţii utile şi funcţii inteligente pentru mai multă curăţenie

Produse pentru mai multă curățenie în baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie