Apartamentul visurilor taleCityLife Frunzișului

Apartamentele CityLife Frunzișului din Cluj-Napoca sunt construite pentru confortul sporit al locatarilor, chiar daca băile au dimensiuni reduse. Fiecare apartament este finisat premium, iar proiectul beneficiază de parcări subterane, pentru a lăsa mai mult spațiu pentru activități în aer liber, inclusiv un loc de joacă amenajat pentru copii.

Ansamblul de apartamente include P+M+15 etaje.

Acest proiect este diferit prin calitatea lucrărilor, dar și prin faptul ca primesti apartamentul la cheie, ceea ce înseamnă timp economisit, pentru ca viitorii proprietari să nu alerge ulterior după finisaje.

Printre facilitățile oferite de acest complex de apartamente se numără:

  • Parchet triplu stratificat, special conceput pentru încălzirea din pardoseală
  • Instalații electrice complete, inclusiv prize, întrerupătoare
  • Băi cu obiecte sanitare încastrate de la GEBERIT
  • Plăci ceramice de calitate superioara, potrivite pentru încălzirea prin pardoseală, având diferite aspecte, la alegere
  • Bucataria LUBE echipată cu electrocasnice de ultimă generație
  • Videointerfon, pentru siguranță și intimidate
  • 2 lifturi SCHINDLER optime pentru clădiri înalte, sigure în situații de urgență

DATE

Galerie de Imagini

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA EVIEWNEWSLETTERUL GEBERIT PENTRU ARHITECȚI

Colaj de imagini (@Geberit)

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit sunt utilizate în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante obiecte.

Periodic, “eView“, newsletterul Geberit, abordează un subiect actual din industria construcțiilor. Pe lângă exemple spectaculoase de proiecte, “eView“ oferă interviuri cu arhitecți, experți în construcții și proiectanți, precum și informații suplimentare din domeniu.