Totul pentru paceTeatrul Arcimboldi, Mailand (IT)

În cabinetele artiștilor, actorii și actrițele își găsesc liniștea înainte de spectacol. La Teatrul Arcimboldi din Milano (IT), acestea au fost restaurate. Produsele Geberit de izolare fonică din baie contribuie, de asemenea, la atmosfera de liniște.

Orice spectacol de teatru începe cu o deghizare. Este primul act din spatele scenei - în vestiar, unde artiștii se transformă în personajele lor. Aici, ei trăiesc câteva ore, se odihnesc, se hrănesc și se spală, își organizează gândurile și își pregătesc spectacolul. Un loc al liniștii și al concentrării.

Pentru a crea aceste oaze de calm, Teatrul Arcimboldi din Milano a comandat firmelor de design interior să reproiecteze toate cabinetele. În 2022, studioul italian Calvi Ceschia Viganò s-a ocupat de vestiarul vedetelor, numit “Primo Camerino“.

Confort în serviciul artei

După discuții intense cu viitorii utilizatori ai garderobei, designerii au creat o cameră semicirculară cu o zonă de machiaj și de living, o bucătărie și o baie privată. Liniile rotunde și moi domină limbajul de design și creează o ambianță relaxată. Conceptul cromatic reușește cu abilitate să transmită calm cu un portocaliu strălucitor și un verde petrol catifelat.

Accent pe reducerea zgomotului

În acest caz, “cea mai mică cameră“ este, de asemenea, camera liniștită. Echiparea băii urmează dictaturile tăcerii. Prin urmare, un aspect central în implementarea mediului din baie a fost izolarea fonică. Acesta a fost semnalul pentru Geberit. În spatele peretelui, sistemele de drenaj Geberit Silent-Pro și Silent-PP cu izolare fonică reduc zgomotul. În fața peretelui, apa de toaletă își face treaba: datorită mișcării în spirală a apei, tehnologia TurboFlush reduce semnificativ zgomotul în timpul procesului de spălare. Designul simplu al colecției de baie Geberit ONE și al suprafeței de duș Olona se integrează armonios în conceptul general al unei oaze de liniște.

Care este concluzia? Potrivit actorului și comediantului italian Antonio Albanese, acestea sunt “cele mai frumoase cabine de probă, cele mai surprinzătoare pe care le-am văzut vreodată. Trebuie neapărat să le vizitați“.

Galerie de Imagini

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA EVIEWNEWSLETTERUL GEBERIT PENTRU ARHITECȚI

Colaj de imagini (© Geberit)

În întreaga lume, produsele și soluțiile Geberit sunt utilizate în clădiri de toate tipurile. Pe această pagină veți găsi o selecție a celor mai interesante obiecte.

Periodic, “eView“, newsletterul Geberit, abordează un subiect actual din industria construcțiilor. Pe lângă exemple spectaculoase de proiecte, “eView“ oferă interviuri cu arhitecți, experți în construcții și proiectanți, precum și informații suplimentare din domeniu.