Eu văd ceea ce tu nu vezi

Viaţa fără o oglindă de baie este aproape de neconceput astăzi: să te bărbiereşti şi să te machiezi ar fi o provocare. De aceea, un lavoar modern are nevoie şi de elementul de oglindă potrivit. Dar care dintre acestea este potrivit? Câteva consideraţii vă vor ajuta să luaţi decizia corectă.

Femeie în faţa unui dulap cu oglindă Geberit

Nu toate oglinzile sunt la fel

Există mai multe variante de oglinzi din care puteţi alege. În esenţă, acestea sunt suprafeţele cu oglindă şi dulapurile cu oglindă. Varianta câştigătoare depinde în primul rând de mărimea şi funcţiile dorite ale băii. Într-o baie de oaspeţi, o suprafaţă cu oglindă este adesea cea mai bună alegere, în timp ce într-o baie de familie, un dulap cu oglindă este cea mai bună alegere, deoarece are un spaţiu de depozitare atât de necesar.
Unde să punem toate lucrurile?

Dulapurile cu oglindă oferă chiar mai mult. Multe dintre acestea au oglindă completă în interior. Astfel, vă puteţi vedea în oglindă chiar şi atunci când uşile sunt deschise – şi din spate. Dulapurile cu oglindă pot fi, de asemenea, compartimentate în interior, de exemplu cu rafturi care se pot muta după bunul plac.

Geberit Option
Vă rugăm să selectaţi punctul de informaţii din imagine…

Să se facă lumină

Lămpile integrate în oglindă sau în dulapul cu oglindă asigură o iluminare optimă a lavoarului şi pun utilizatorul în lumina potrivită atunci când se bărbiereşte sau se machiază. În funcţie de cerinţele de iluminare, există o gamă de concepte diferite. Iluminarea indirectă, în care benzile LED sau alte corpuri de iluminat sunt montate în spatele sticlei, adesea satinate, arată elegant. Acest lucru creează o ambianţă plăcută şi nu orbeşte.

Beneficii suplimentare

Acum trebuie doar să decideţi ce beneficii suplimentare vă doriţi. Fie că este vorba de iluminat integrat, prize încorporate pentru uscătoare de păr sau periuţe de dinţi electrice, porturi USB pentru încărcarea telefoanelor mobile sau oglinzi pentru bărbierit sau machiaj integrate, există numeroase opţiuni din care puteţi alege.

Calitatea merită

Este important de ştiut că umiditatea din baie poate dăuna foarte mult oglinzii şi componentelor electronice încorporate în aceasta. Produsele ieftine nu-şi au locul aici. De asemenea, este important de remarcat faptul că racordurile la reţea pentru prize, conexiunile USB şi, bineînţeles, pentru iluminat au codul IP 44. Acest lucru înseamnă că sunt protejate împotriva stropirii cu apă.

Produse pentru baie