Mai multă uşurinţă în utilizareîn baie

Geberit ONE & Geberit ICon mix & match

Produse intuitive şi uşor de utilizat – pentru toţi cei care îşi doresc să trăiască cu certitudinea că se bucură de o funcţie optimă după o transformare sau o renovare.

Produsele sanitare pentru baie trebuie să fie uşor de utilizat. Rutina zilnică în baie ar trebui să fie cât mai puţin stresantă şi mai intuitivă. Produsele care necesită consultarea unor manuale cuprinzătoare sau a căror tehnologie complicată se strică adesea şi necesită întreţinere, provoacă furie, frustrare şi stres şi costă timp şi bani. De aceea, dezvoltăm soluţii care sunt uşor de utilizat, fiabile şi care necesită puţină întreţinere.

Băi mai bune, vieți mai bune

Informaţii utile şi funcţii inteligente pentru o mai mare uşurinţă în utilizare

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie