Zgârcenia nu este grozavă

Ar trebui să fie o baie de vis. Iar inspiraţia pentru acest proiect vine din paginile online, Pinterest sau Instagram. Dar oricât de simplă ar părea dorinţa de a avea o baie nouă, proiectarea şi execuţia pot fi foarte complexe. Pentru a reduce costurile, constructorii fac adesea compromisuri. Iar acest lucru poate avea efecte negative mai târziu. Iată câteva sfaturi pentru a evita acest lucru.

Sigma50 şi Sigma21 noi culori metalice
Diferite clapete de acţionare din care puteţi alege

Calitatea este pe primul loc
Cu o planificare solidă a bugetului şi o bună bază de inspiraţie, constructorii pot clarifica multe lucruri în avans.


Sfatul 1 : Planificaţi bine bugetul şi spaţiul.

Între dorinţă şi realitate
Odată ce situaţia iniţială este clară, companiile de instalaţii sanitare sau arhitecţii ajută la crearea unei propuneri optime pornind de la proiectarea dorită.


Sfatul 2: Un partener experimentat şi competent care este alături de dvs. este foarte util.

Atingerea permisă
Baia nu se referă doar la aspect, ci şi la experienţa în sine. Iar aplicatiile online, Pinterest sau Instagram vă pot face să credeţi în valoarea unor produse pentru baie care poate nici nu există.


Sfatul 3: Atingeţi produsele în showroom-uri, la târguri şi la instalator, experimentaţi-le calitatea şi doar apoi decideţi.

În cazul în care calitatea este bună şi producătorul îşi respectă promisiunile, vă veţi bucura de baia de vis pe termen lung.

Un ultim sfat gratuit: tot ceea ce este instalat în spatele peretelui – de la ţeavă până la rezervor – este dificil de reparat sau înlocuit. Prin urmare: ochi în patru şi cumpăraţi lucruri de calitate.

Produse pentru baie